vrijdag 7 november 2014

Bevolking pakistan

Religie ‎: ‎Islam , hindoeïsme , ‎ christen. PAKISTAN informatie over bevolking , bevolkingsgroepen, samenstelling en demografische gegevens, taal en godsdienst. Niet dit of volgend jaar, maar zeker en vast in de toekomst. Definitie: Dit gegeven geeft een schatting van het Amerikaanse bureau voor de telling op basis van statistieken uit . Een derde van de bevolking leeft onder de armoedegrens. De centrale overheid heeft weinig controle over de grensgebieden die . Pakistan is ook een arm land.


Bevolking pakistan

Belangrijke andere etnische groepen zijn de . Historische_volkstelling_en_demografische_. Zij verdenken de regering ervan de cijfers te . Taal, Urdu (officieel) , Punjabi , Sindhi , . In een televisietoespraak richtte premier Khan zich zowel tot zijn bevolking als tot India. Hij ontkent in alle toonaarden dat zijn land betrokken . Dat referendum komt er uiteindelijk niet. Bid om een sterke overheid die het goede zoekt voor de bevolking. Natuurrampen komen geregeld voor, soms van catastrofale omvang.


Het land heeft een jonge bevolking die veel . Opvallend is ook dat meer dan driekwart van de bevolking van Rusland in de. Christenen staan te boek als de tweederangs burgers in het. De armste laag van de christelijke bevolking lijdt ook nog onder armoede en . De bevolking leeft met de constante dreiging van grote overstromingen en perioden van extreme droogte. De eerste heeft een bevolking van miljoen en de laatste 8. Een kleine minderhei maar in een land met ruim 2miljoen inwoners. We ondersteunen de meest kwetsbare groepen, vrouwen, straatkinderen en . Maar zo ziet de bevolking het niet.


Bevolking pakistan

Hun levens worden sterk beïnvloed door waterproblemen - te . Ongeveer tot van de bevolking is moslim, van wie. Handicap International werkt met de bevolking van de Sindh provincie, die in het bijzonder. Verplaats variabele naar rijen. Spring naar Hindu Bevolking naar District - Punjab, Rahim Yar Khan,. In andere wijken de bevolking van hindoes is minder dan of geen.


Dit terwijl procent van de bevolking nog steeds niet eens euro per dag verdient. Veertig procent van de bevolking van Azië leeft hier. Men spreekt Urdu, maar velen kennen ook . Omstanders bij de vernietigde auto van Mullah Mansour, op mei. Woongebied Mid den-Al ghanistan Bevolking I miljoen Taal: Hazaragi-Farsi. Een groot deel van de bevolking werkt in de landbouw, waar tarwe het belangrijkste gewas is.


Bevolking pakistan

Het leger treedt op als bezettingsmacht, de bevolking komt daartegen in verzet. Het gevolg is dat procent van de bevolking , rijk en arm, niet. Ondanks dat het minder dan van de bevolking van de natie heeft, draagt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts