vrijdag 24 mei 2019

De lijn app windows phone

Roger Kesteloot, directeur-generaal van De Lijn. De Lijn heeft een app met reisinformatie en een routeplanner. Zoek naar duizenden gratis en betaalde apps op categorie, lees beoordelingen . Met de Android- app kan je in realtime een route met de bus of tram. Met het m-ticket, een nieuw digitaal . Zo kan je met de app van de NMBS ook de info krijgen van De Lijn en. De NMBS en De Lijn zullen zich binnenkort ook in dit avontuur storten.


De lijn app windows phone

Wie met De Lijn reist, kan vanaf september zijn rit betalen met de. De app van Be -Mobile is te vinden in de app stores voor Android en Windows. De Lijn meldt dat ze in verband met crowdsourcing ervaring heeft met het.


APPS NMBS (ROUTEPLANNER) Android - iOS - Windows DE LIJN. De Lijn kunnen de gebruikers de berichten met de tekst te sturen, . Crie seus próprios tours em áudio! O uso do sistema e do aplicativo de guia móvel é gratuito. De inhoud van de app volgens Apple de lijn van het toelaatbare overschrijdt . Origineel was de Windows NT- lijn bedoeld voor commercieel gebruik.


Plan je multimodale reis binnen Vlaanderen met deze app van De Lijn. Nieuw: - m-daypass - m-ticket - bugfixes. Specificaties: - Route plannen van A naar B . AAAXYwi De Block steekt nek uit en kondigt aan probleem Brussel. De chauffeurs van De Lijn weigeren nog langer naar het station te rijden,.


Microsoft ziet HP geen toekomst meer in de lijn. Zelfde hier, M-ticket heeft mijn app nog nooit van gehoord. Klopt, De Lijn is geen partner van De Lijn. Gaat de regeringsvorming de laatste rechte lijn in?


De lijn app windows phone

Momenteel staan we quasi in de kou omdat Telenet enkel apps voor Android en IOS ter beschikking stelt. Klanten Belfius bestellen tickets De Lijn in hun bankapp. De Lijn lanceert zelf geen eigen app : de M-Tickets zijn beschikbaar via een drietal. Download binnenkort de Recycle! De meesten onder jullie hebben wellicht al kennisgemaakt met de Recycle!


De standaard Windows Lumia camera app met hulplijnen. Niet op alle telefoons zijn deze rasterlijnen standaard op het scherm te zien. Verder bevat de update ook Internet Explorer en zijn de standaard- apps geüpdatet. Reis makkelijker naar je bestemming met onze app : check de dienstregeling, koop je biljet, volg je trein in real time.


Betaald parkeren, een bus- of tramticket van De Lijn kopen én zelfs je elektrische. Neem contact op met ons en wij ontwikkelen jouw app ! Bel je met Nedfinity voor support, dan is de kans groot dat je Ambert aan de lijn krijgt. De lijn heeft een encryptie op militair niveau! Het design nog steeds, zoals bedoel minimalistisch maar is meer in lijn met de . Het lijkt mij niet in de lijn der bedoelingen dat ik al mijn apparatuur . De Apps bieden dezelfde mogelijkheden als de Windows Software, . Dank u voor uw bezoek aan ons evenement met technische en business sessies over Enterprise App Ontwikkeling met Progress OpenEdge alsmede de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts