vrijdag 13 april 2018

Rtv drenthe live

Zaterdagavond begint een nieuw seizoen van de Korfballeague. De wedstrijd wordt live op . Kijk live mee op onze website naar deze wielertocht. RTV Drenthe zendt een livestream uit van de Dorpenomloop.


Rtv drenthe live

Browse a world of radio stations. Met nieuws, het weer, live radio, tv en . Stuiterend over de Drentse keien en stompend over de VAM-berg. De Ronde van Drenthe kijk je. Dani-Visser 1watching. Hier zijn de live beelden van de twaalfde ronde op zaterdag januari en van de.


It provides a combination of daily news. Je luistert nu online en live naar de radio stream van Radio Drenthe. BAUHAUS Dutch Open Darts wordt dan volledig live uit. In de week voorafgaand aan de races houden we u . LAATSTE NIEUWS… Gerrit-Jan wordt om 12.


Rtv drenthe live

MEPPEL – De Meppeler stadsderby in de zondaghoofdklass A, tussen Alcides en MSC, wordt zaterdagavond live uitgezonden op TV Drenthe. Alle radio stations uit Nederland kun je hier luisteren. De KOGA Slag om Norg is dit jaar live te zien op TV Drenthe.


Dat is de Ronde van Drenthe op zondag maart. De wielerwedstrijd zie je vanaf 13. Nacht van de Vluchteling bij Kamp Westerbork afgelast . Er werd mij gevraagd naar mijn ochtendritueel, hoe deze eruit ziet en waarom ik dit elke ochtend doe. De regionale omroep van Drenthe maakt radio, verzorgt een liveblog en lanceert . Dat gebeurt in het Radio Drenthe -programma Cassata, het . As Julio Gait Zingen, live bij rtv Drenthe. Reacties Reactie annuleren.


Het e- mailadres wordt niet gepubliceerd. De gehele middag zal in het teken staan van de . Maandag en dinsdag zendt TV Drenthe twee minidocumentaires uit, over Egbert Streuer en Bertus Folkertsma. Vandaag wordt voor de 41e keer de Gouden Pijl verreden in Emmen. De live -uitzendingen van de TT . Ook voor de thuisblijvers is er mogelijkheid om de finale van de 37e editie van het Protos . NORG – Gomos speelt zondag de topper in de tweede klasse tegen Stadspark uit Groningen. Leuke interviews met de eigenaar en kampeerders.


We hopen in Drenthe weer nieuwe . De hele middag staat in het teken . Vanochtend om 06:is opnieuw een RegioGrid website live gegaan. Assen - In De Bonte Wever in Assen begint vandaag het 44e Dutch Open Darts. Actualiteiten en informatie uit de provincie Drenthe. Normaal gesproken valt het een week later. Dartsliefhebbers kunnen dit weekend de finale van de 37ste editie van de Dutch Open Darts live via de regionale tv-zender TV Drenthe volgen.


Rtv drenthe live

De uitzending op zondag 9 . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. De omroep zendt uit op het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts