maandag 16 april 2018

Prijzen rusthuizen limburg

Gelegen in de Hendrik Deberghstraat (gelegen naast De Mistel). De serviceflats bieden aan de bewoners in de eerste plaats een aangepaste en veilige woonomgeving. Een assistentiewoning of een serviceflat is een flat in een groep van assistentiewoningen.


U huurt er een individuele flat en woont er zelfstandig. Serviceflats bieden voor ouderen soms een antwoord wanneer de eigen. Pastoor Woestenborghslaan. De residentie is gelegen in een prachtige omgeving, vlakbij “De . Er zijn serviceflats , waarvan drieëndertig met één slaapkamer en tien met twee slaapkamers.


De flats zijn in vergelijking met de standaard serviceflats zeer. Aanpalend vind je het lokaal dienstencentrum en het. Verzorging en dienstverlening?


Meer info omtrent bejaardenwoningen en serviceflats. Het serviceflatgebouw St. Er zijn serviceflats voor senioren of mindervalide personen. Een serviceflat is de middenweg tussen thuis wonen en naar een woonzorgcentrum gaan. Residentie Deeveland staat open voor echtparen, samenwonenden en alleenstaanden vanaf de leeftijd van jaar en . A stelt voor om deze flats als . Bejaardenwoningen en serviceflats.


Je vindt je eigen woning te groot? Is het onderhoud van je woning of tuin een te grote last? Je voelt je eenzaam en misschien onveilig thuis?


Deze zijn gelegen aan het Kerkplein in Lille, naast woon- en zorgcentrum Lindelo. Ruelenspark ( Heverlee) . OCMW Lille heeft serviceflats. De dagprijs is afhankelijk van . Parkrust, gelegen naast het woonzorgcentrum, biedt flats waar u op een zelfstandige manier kunt wonen, alleen . Assistentiewoningen Parkrust ( serviceflats ). Hier kunnen valide senioren, individueel of als koppel, ouder dan jaar die zelfstandig wonen of lichte . SERVICEFLATS “HOF VAN LO”. Indien je eigen woning te groot of onaangepast is, of, indien u zich er niet meer veilig voelt, kan u terecht in één van onze serviceflats van onze Residentie . Ze zijn gelegen op de bovenste verdieping van het.


Alle flats zijn gelegen in de onmiddellijke nabijheid . De wachtlijst is volgeboekt, . Zo lang mogelijk thuis blijven is wat de meeste ouderen willen. Maar soms wordt de eigen woning te groot, kan . Ieder 65- plusser probeert zo lang mogelijk in zijn eigen huis te wonen. Aanvragen voor een serviceflat verlopen via de sociale dienst van het OCMW.


Maatschappelijk Welzijn van Aarschot. We verhuren ook ouderenwoningen. Men kan rekenen op de assistentie van de verantwoordelijke en verzorgende van de serviceflats.


Op het gelijkvloers bevinden zich serviceflats , een bureel, een . Dan biedt een serviceflat een uitkomst: de flat is voorzien van alle comfort, ze is ruim bemeten maar vergt weinig onderhoud. Je hebt andere mensen in je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts