maandag 5 februari 2018

Vtm nieuws sport

Vtm nieuws sport

Volg de actualiteit op de voet dankzij vtmnieuws. Rekordmeister Bayern München heeft zich op de slotspeeldag van de competitie voor de 29ste keer tot Duits landskampioenschap gekroond. Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving. Presentatie: Stef Wauters, Dany Verstraeten, Birgit Van. Lees het nieuws van vandaag op het moment dat het zich.


Vtm nieuws sport

Wielrenners gaan met sportwagen uit de bocht op circuit van Zolder. De dansers pleiten er ook voor dat hun sport een olympische sport wordt. De twee leerden elkaar kennen achter de schermen bij zender VTM. FABER, faculteit bewegings- en . Adjunct-chef sport bij DPG Media België. Brüssel und Umgebung, Belgien.


In het late VTM - nieuws , om middernacht, kwam de uitsluiting van Rasmussen wél uitgebreid aan. Wie vanaf oktober naar de site surft, komt op hln. Journalisten van die populaire krant maakten er een sport van in de . Michiel Ameloot wordt de nieuwe chef- sport bij VTM NIEUWS.


Hij volgt Peter Denruyter op die het bedrijf verlaat. Dat maakt Medialaan, het . Daarop meldde de vtm — nieuwslezer dat er na het nieuws een uitgebreid. Een dergelijke houding voedt het antivoetbal en het afglijden van die sport. De podcasts van VTM NIEUWS , verzameld op één handig kanaal.


Camp ( Amerikajournaliste), Soetkin Desloovere ( sportjournaliste ), Rosalie . Gisteren om 19:Alfa Romeo Racing F1-team bevestigt . Er is wel een subsidie voor bovenlokale sportinfrastructuur , waar . Fietsomnium in het VTM nieuws. VTM Nieuws en HLN, die beide behoren tot moederholding DPG Media,. Het is jullie misschien al opgevallen maar momenteel ziet het sportnieuws bij VTM NIEUWS er iets anders uit.


Bij VTM NIEUWS wordt het . Vooral cultureel en religieus nieuws krijgen heel weinig aandacht op de. VTM vooral rampen en ongevallen en misdaad- en gerechtelijk nieuws brengt. Niet te missen: deze sportevenementen kan je in november volgen via Proximus Pickx.


Als we ergens in VTM NIEUWS een fout maakten, dan zetten we die hier recht. Het dagelijkse nieuws uit Limburg. De staking brak uit nadat het management een vergadering met de vakbonden had afgezegd. Begin deze week, bij de start van het nieuwe . Humo volgde twee weken lang de tv-journaals van VRT en vtm , en. TAGS I sport I Sven Nys I Mathieu van der Poel.


VTM - nieuwsanker Birgit Van Mol bekent: “Tijdens dit verslag schaamde ik me kapot” . Twee volwassenen en drie kinderen. Het gezin woont in de Gijsbrecht van Deurnelaan. Ze voelden zich onwel nadat ze een soort van waterpijp. Vandaag, Oost-Vlaanderen. Zo moet er meer aandacht gaan naar politiek, buitenlan sport en populaire . Advocaat Els Jeuris op het Vtm Nieuws tijdens haar Personal Training.


Sportmassage bodybuilder Christophe Jackson. Voor de hoofdpunten en het meest belangwekkende nieuws uit West- Vlaanderen moet je bij ons zijn. Her)Bekijk hier ook het nieuws.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts