dinsdag 27 februari 2018

Kerkomroep ede bethelkerk

Kollenstaart, Goudriaan nov 18:download. Informatie over de kerken in Zoeterwoude Dorp. Hier kunt u de ochtenddienst terug luisteren. Indien u op een van de diensten klikt, begint het vanzelf te spelen.


Vergeet niet uw geluid van de.

De viering wordt uitgezonden in de H. Josephkerk in Gouda en wordt verzorgd . We neigen er eerder toe een afkeer te hebben van zondaars dan van de zonde. In de onderstaande spelers kunt u live de kerkdienst uit onze gemeente volgen. Ook heeft u de mogelijkheid om een oudere kerkdienst uit onze kerk terug te . Bekijk het archief CGK Meerkerk. Onze diensten zijn live te volgen met beeld en geluid via internet.


Om de live dienst of eerdere opnames te bekijken klik hier.

U kunt opnames van onze diensten terugluisteren via de website van Kerkdienstgemist. De opnames van de Bergkerk zijn terug te vinden op . Klik daar dan onderaan de pagina op de dienst de je wilt beluisteren en . Als gemeente willen wij een gemeenschap zijn van mensen die groeien in hun toewijding aan Jezus Christus en die hun . Om de kerkdienst te kunnen zien en beluisteren is een inlogcode nodig voor de video uitzending via Kerkdienstgemist. Deze inlog voor Kerkdienstgemist. Ichthuskerk SNH-dienst Ds. Via de site kerkdienstgemist.


Ook kun je hier eerdere kerkdiensten terug luisteren of bekijken. Hieronder kun je de meest recente kerkdiensten terugluisteren. Zoekt u een dienst verder terug in de tijd ga . Alle uitgezonden diensten . Onderstaande diensten zijn opgenomen in de Nicolaaskerk te Heino. Klik hier om deze diensten te beluisteren.


Als u niet in staat bent om kerkdiensten bij te wonen, maar ze toch wil meebeleven, dan zijn er twee mogelijkheden: Kerkdienstgemist Het is mogelijk om een . Op deze pagina kunt u opgenomen kerkdiensten terugluisteren.

In principe zijn deze enige tijd na de kerkdienst op de website beschikbaar. Klik op play (het driehoekje) naast een datum om . Lees recensies, vergelijk klantbeoordelingen, bekijk schermafbeeldingen en lees meer over Kerkdienst Gemist. Download Kerkdienst Gemist en geniet ervan . De laatste diensten van de Protestantse Gemeente Luttelgeest.


U kunt hier de afgelopen kerkdiensten terugluisteren door ze aan te klikken. Gegevens zijn Jaar-Maand-Dag en naam voorganger. Klik aan de rechterkant op de kerkdienst die u terug wilt kijken.


Korps Hilversum Kerkdienst gemist. Het is ook mogelijk om met uw eigen mediaspeler te luisteren via de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts