maandag 5 februari 2018

Hln staking de lijn

Hln staking de lijn

Wat de voorstellen precies zijn is nog niet duidelijk. Men verwacht dezelfde hinder als dinsdag. Een andere grote oorzaak zijn de stakingen. Verder blijft het aantal klachten over de gebrekkige stiptheid in stijgende lijn gaan.


Hln staking de lijn

Oorzaak is een geval van agressie . De lijn wacht nu het officiële bericht van de . Stakers geraken niet op actiepiket. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend. Of er later hardere acties volgen, valt af te wachten. Wilde staking verstoort Gents openbaar vervoer.


Man (81) krijgt hartaanval na noodstop Lijnbus in Antwerpen. Er liggen al heel wat maatregelen op tafel die tegemoetkomen aan de vragen van de chauffeurs. Ze willen daarmee de reziger niet . De Lijn betreurt de staking. Ons socialmediateam staat elke werkdag voor je klaar van 7-u. In de rand rond Brussel rijdt maar 20 . Ook vandaag legt die het busverkeer in de hele regio zo goed als volledig lam.


In Leuven rijden vandaag maar van de bussen door staking. Volgens de vakbonden althans toch . De opiniemaker: HLN geld geld geld. Hof van Beroep bevestigt veroordeling ABVV-voorzitter voor belemmering verkeer tijdens staking.


SearchThis is a field with suggestions. Suggestions appear when you start typing. Select a suggestion using the arrow . Belgische banken werken samen tegen witwassen 11:België heeft. Daarom staken de treinbestuurders van ASTB deze zomer elke zaterdag.


Dan zoeken jullie - binnen de lijnen van het mogelijke - wel een andere oplossing. Jullie zijn schitterend opgelei spreken ontzettend veel . Tweede Kamer akkoord met wetsvoorstel Wajong; 322:32Van Bommel: Het is logisch dat de druk toeneemt; 222:18Alle verbrandingslijnen AEB weer in. JFile: :lezen: Kan het bestand niet openen: http://www. Werknemers Punch Powertrain staken opnieuw TVL - Dagelijks . Chauffeurs staken omdat de werkdruk onhoudbaar is.


Gerelateerde nieuwsberichten: 07-HLN Bizar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts