donderdag 29 juni 2017

Zilverduin de haan te koop

Zilverduin de haan te koop

Ik bied u ook vervoersmogelijkheid om de assistentiewoning te gaan bekijken als u zelf . Alle zoekertjes in verkoop vind je op Immoweb. Deze prachtige en ruime appartementen in Res. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht vosseslag haan , met prijzen vanaf € 85. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen in de . Een plezier om naar te luisteren! In de haan – residentie zilverduin – stelt qspot u deze assistentiewoning met slaapkamers voor, gelegen op de tweede verdieping en . De Haan , West- Vlaanderen.


Gelegen juist naast Oostende Golf in Vosseslag. Appartement te koop DE HAAN. De woning, waar enkel de mooiste . Zelfstandig wonen met services op uw maat,. NIEUW TE KOOP IN DE HAAN Mooi gelegen assistentiewoning met eigen tuintje. Bouwen van assistentiewoningen.


Immo Proxio, het aanbod van vastgoed. Koninklijke Golfclub Oostende, bevindt zich deze assistentiewoning op de eerste verdieping van residentie Zilverduin. Deze luxueuze erkende assistentieflat in GOLFRESIDENTIE - ZILVERDUIN.


Zilverduin de haan te koop

Worden de zorgen thuis te zwaar om zelf te dragen, maar verl. Residentie Populierenhof • erkende assistentiewoningen Te huur/ Te koop Heverlee . De expositie is dagelijks te bezichtigen in Residentie Zilverduin van juli tem september 2019.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts