donderdag 22 juni 2017

Kerkdienst gemist zeeland

Op de website van Kerkdienstgemist. Welkom Kerkdiensten Terugluisteren. Als u een dienst gemist heeft, kunt u die naluisteren in het preekarchief.


We hebben geen eigen predikant waardoor regelmatig een preek door één van de . De zondagse kerkdiensten worden gehouden om 10. Aangezien de gemeente vacant is, kan het voorkomen dat het tijdstip afwijkt. Over het algemeen heeft u een Snelle internetverbinding als u thuis via uw eigen internetverbinding luistert, u kunt de kerkdienst in een hoge geluidskwaliteit . Iedere zondag zijn er diensten in de Eskol-kerk. U bent van harte welkom in onze kerk. Adres: Poldermolen in Houten.


Onze diensten zijn live te volgen met beeld en geluid via internet. Om de live dienst of eerdere opnames te bekijken klik hier. Ons kerkgebouw staat aan de Meezeweg 2a. Elke zondag zijn er kerkdiensten om 9. Ook kunt u vinden op welke tijden er kerkdiensten gehouden worden.


Kerkdienst gemist zeeland

U kunt reageren via onze contactadressen. Deze is over het algemeen actief tijdens de zondagse en . Verblijdt u te allen tijd. Hier kunt u kerkdiensten en eventuele andere samenkomsten van de gemeente beluisteren of downloaden.


Informatie voor gebruikers van . Onze leden komen uit de hele Haagse regio van Rijswijk tot Scheveningen en van Kijkduin tot Wassenaar. Tijdens een kerkdienst komen wij als gemeente bij . DatuOktober Zondagmiddag 16:uur: Ds. Deze website maakt gebruik van cookies om authenticatie, navigatie en andere functies te beheren. Op deze pagina kunt u kerkdiensten terugluisteren die gehouden zijn in onze.


Gereformeerde Gemeente Rilland. Alle kerkdiensten van de Kruiskerk Diever worden digitaal opgenomen. Klik hier om een eerdere samenkomsten terug te kijken.


Wilt u direct live meekijken met . Uitzendingen van onze erediensten, rouwdiensten gemeenteavonden,. Kunt u om welke reden dan ook de kerkdiensten voor langere tijd niet. En weet u welkom om een kerkdienst bij te wonen.


Op deze site vindt u onder andere informatie over onze kerkdiensten , Bijbelcursussen, verenigingen en de . De tijden waarop wij dat doen kunt u vinden onder Kerkdiensten. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. De eerste dienst begint om 9. De tweede dienst begint om . De diensten van onze kerk zijn live mee te luisteren via internet.


Hebt u een dienst gemist? Alle diensten kun je terugvinden via Kerkdienst . Of u kijkt via Kerkdienst Gemist en wilt meedoen met de collecte. Vanaf eind augustus is het mogelijk om elektronisch te doneren via de GIVT- App.


Het is mogelijk om de kerkdiensten live of na afloop te beluisteren via internet. Beste bezoeker, Fijn dat u belangstelling hebt voor onze kerk en onze gemeente. We nodigen u uit om deze website verder te bekijken.


Beluister hier de kerkdienst die je hebt gemist. Ga naar Kerkdienst gemist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts