dinsdag 20 juni 2017

Centaur film

Centaur film

Centaur lives a modest life with his family in rural Kyrgyzstan until he abruptly. Centaur is a 20Kyrgyzstani drama film directed by Aktan Abdykalykov. It was screened in the Panorama section at the 67th Berlin International Film Festival . In de sloppenwijken van de Kirgizische hoofdstad Bishkek woont een vijftigjarige man genaamd Centaur ; een eenvoudige man, die samenleeft . Aktan Arym Kubat, Nuraly Tursunkojoev, Zarema Asanalieva, Taalaikan Abazova en Bolot Tentimyshov. Hij heeft een zoontje dat nog nooit een woord gesproken heeft en zijn vrouw is de jonge, doofstomme. De Centaur uit de titel is een man die paarden steelt van corrupte, rijke mensen omdat paarden voor het gewone volk niet meer te betalen zijn.


Centaur film

De paardendief staat in de plattelandsgemeenschap waar de film zich afspeelt bekend onder de bijnaam Centaur , vanwege zijn blijkbaar . Hoeft niet meer te kosten dan de prijs van een bioscoopticket. In anderhalf uur tijd verdubbelt de film Centaur je kennis . Een dorpeling rijdt met paarden door de maanverlichte nacht. Niet om ze te stelen, maar om de mythes van ooit te eren. Met een sprookjesachtige logica brengt . In zijn zesde speelfilm Centaur (2017) observeert de Kirgizische regisseur Aktan. Net als in zijn internationaal meest succesvolle film The Light Thief (2010) . Het paard is de vleugels van de mens.


Met dat Kirgizische spreekwoord opent CENTAUR , een zoektocht naar vrijheid tussen vervlogen . A film by Aktan Abdykalykow - Arym Kubat, Kyrgyzstan: Watch in cinema and on DVD. In zijn nieuwste film werpt een voormalig filmoperateur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts