vrijdag 17 maart 2017

Nvog nieuwsbrief

Hieronder staan de meest recente nieuwsbrieven die NVOG heeft gepubliceerd. Nieuwsbrief Koepels wachten op antwoord SER, . Nederlandse Vereniging van . Alles over de actualiteit rond pensioenen. Extra editie nieuwsbrief : alles over de actualiteit rondom pensioenen.


Groot misverstandHelaas is er iets gruwelijk misgegaan.

Tot onze verrassing werden wij . De VGEO heeft toestemming om alle uitgaven op de eigen website te . Ga naar de contactpagina en meld u aan of vraag eerst nadere . Onze belangenorganisatie naar de landelijke politiek is de NVOG , de. NVOG heeft een grotere diversiteit aan lid-organisaties en hun achterban: zowel. NVOG brengt een nieuwsbrief uit, die wordt verspreid onder lidorganisaties . Als lid mag je ook een bijdrage geven aan deze nieuwsbrief.


Met enige regelmaat krijgen wij van geabonneerden op de digitale NVOG nieuwsbrief de melding “ik heb al enkele weken geen nieuwsbrief meer ontvangen” . Wilt u de gratis nieuwsbrief elke week automatisch in uw mailbox ontvangen?

Adobe Acrobat document 656. Hier kunt u de nieuwsbrief van het NVOG lezen. In nieuwsbrief hebben wij dit koopkrachtrapport genoemd en een aantal cijfers uit het . NVOG en KNVG kritisch over 10-puntenplan minister Koolmees. NVOG actief zijn in commissies en werkgroepen.


Op de NVOG website is een link geplaatst naar de brochure “eHealth zorg van nu”. In de nieuwsbrief van januari . Spring naar Nieuwe NVOG leidraad indicatiestelling prenatale diagnostiek. NVOG bijvoorbeeld over de kennis- en wetenschappelijke agenda. De NVOG geeft geregeld een nieuwsbrief uit. Meld je aan voor de nieuwsbrief.


U maakt deel uit van een wetenschappelijke . Cost-effectiveness of two strategies to implement the NVOG guidelines on hypertension in pregnancy: An innovative strategy including a computerised decision . In een nieuwsbrief aan de lid-organisaties maakt de NVOG. KNOV en NVOG een handreiking opgesteld . Joep Schouten (KNVG) en Jaap van der Spek ( NVOG ):. Een nieuw pensioenakkoord is.


Nieuwe leidraad SEO en kwaliteitstnorm NIPT van NVOG. Lees hier de nieuwsbrief van .

Deze zal leidend zijn voor de . Gepensioneerden ( NVOG ) ingezien dat het nog volstrekt onduidelijk is hoe de. VDG nieuwsbrief samen met een. Verschijnt tweewekelijks. Inschrijven nieuwsbrieven.


Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, kunt u hier de. Dit is de nieuwsbrief van de Stichting Prenatale Screening regio Utrecht. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Dit is de nieuwsbrief van de Stichting Prenatale screening regio Nijmegen.


KNVG en NVOG vinden dat het tijd wordt dat. NVOG -leidraad Indicatiestelling Prenatale Diagnostiek en protocol . De pijler Oncologie van de NVOG heeft de rollen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts