donderdag 23 maart 2017

Apprendre vervoeging

Apprendre vervoeging

Vertaling van apprendre naar o. Inclusief synoniemen en vervoegingen. Nederlands, Engels, Duits. Vervoeging van het werkwoord apprendre. Hoogfrequent en multifunctioneel werkwoord in het Frans - apprendre. De vervoeging is gemaakt volgens de regels van de III-groep werkwoorden, dat wil . Hieronder vind je de vervoeging (conjugaison) van het Franse . Tegenwoordig deelwoord ‎: ‎apprenant Voltooid deelwoord ‎: ‎appris de vervoeging van prendre, apprendre en comprendre - Quizlet quizlet.


Apprendre vervoeging

Start studying de vervoeging van prendre, apprendre en comprendre. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. De derde vervoeging bevat onregelmatige werkwoorden. De vierde vervoeging bevat 2onregelmatige. Eenvoudig spel bij unité maar kan los van de methode gebruikt worden.


Leerlingen gooien met een dobbelsteen en schrijven de correcte vorm van het . Uitleg bij het vervoegen van regelmatige werkwoorden op -er in het Frans in de présent en passé. Werkwoorden: prendre - apprendre - comprendre. Deze werkwoorden hebben allemaal dezelfde uitgang. Dus niet zo moeilijk om deze oefening correct op te . Door het maken van de opdrachten in deze applicaties zijn de . Evenzoo gaan alle met prendre samengestelde werkw. De leerlingen lezen een werkwoor zien staan welke vervoeging ze moeten.


Traductions en contexte de vervoeging en néerlandais-français avec Reverso Context : Het beste type van aaneenschakeling voor dergelijke vervoeging. Apprendre le néerlandais avec des cours de langue. De kinderen in de klas van juf Nele leren werkwoorden vervoegen “We nemen als. Met dit boekje kan je de vervoeging van de meest courante Franse werkwoorden met plezier leren.


Kies de juiste vervoeging van het werkwoord. Online hulp om spelenderwijs uw kennis van Franse werkwoorden te verbeteren, handig voor studie of vakantie. Réponse: Zoé voulait apprendre à nager.


Apprendre vervoeging

Ecouter la chanson Altijd feest. VERVOEGING VAN HET ONREGELMATIGE FRANSE WERKWOORD APPRENDRE LEREN- KEIN PROBLEM! Dit werkwoord wordt vervoegd als voir, uitgezonderd in de volgende tijden:.


Le dictionnaire multifonctions geeft definities, synoniemen, vervoegingen van. Astuces pour apprendre : Ontdek praktische tips om efficiënt Frans te leren. In het fransch heeft men vier conjugaisons ( vervoegingen ) aangenomen,. LE MEILLEUR ENDROIT POUR APPRENDRE LE FRANCAIS. Prendre, comprendre, apprendre Y. Het zijn scheidbare werkwoorden ( Conjugue les verbes au présent.


Ce sont des verbes à particule séparable). Type een Frans werkwoord in en bekijk de vervoeging in alle tijden. De regel over vervoeging van het werkwoord en het kiezen van de juiste letter in het.


Maar het type en vervoeging van werkwoorden zijn niet- woordveranderende categorieën,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts