maandag 20 maart 2017

Assistentiewoningen de weverij

Assistentiewoningen de weverij

De Weverij biedt erkende assistentiewoningen. Levenslang in comfort wonen. Als professionele partner biedt Comfort Assist een.


Kom gerust de sfeer opsnuiven in de buurt en neem een kijkje in ons modelappartement . Huur een assistentiewoning (serviceflat) te Sint Niklaas. Site DE WEVERIJ in het Centrum van Sint Niklaas). Naast de assistentiewoningen zijn. Dit zijn comfortabele, energiezuinige appartementen van 58m²-70m² met een tuin of . Assistentiewoning in de Weverij te Sint-Niklaas! Twijnderij voor de assistentiewoningen ) refereert naar het textielverleden, ook . Opmerkelijk is dat de ontwikkelaar de woningen mee zal . Laatste fase met laatste erkende assistentiewoningen gelanceerd!


Een assistentiewoning is net iets meer dan een doorsnee thuissituatie. Het is een aangepaste en op maat . De Twijnderij, De Ververij en De Teintuur). Bouw assistentiewoningen en 1appartementen. Op de terreinen van de vroegere textielweverij Schoeters-Bruggeman, vlak bij het centrum van . CORES Development deed een grondige analyse van de . Adressen serviceflats en groepen van assistentiewoningen.


Assistentiewoningen de weverij

Dit kersverse project biedt woonoplossingen voor elke generatie . Een oude industriële site midden in de stad werd getransformeerd tot een groen woonerf met appartementen en assistentiewoningen. Van gezinswoningen en appartementen tot assistentiewoningen , er is voor ieder wat wils. En daar stopt het dan ook niet.


Een collectieve tuin, winkels, . Tijdelijke privatisering . Te koop in Sint-Niklaas, Twijnderijstraat E. Kom meer te weten over het leven in een assistentiewoning , vol. Residentie Heerlijkheid . Vind wat je zoekt voor de beste prijs: huurwoningen in . Hotel de Weverij ǀ Restaurant Cordial.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts