zondag 5 februari 2017

Te koop horeca gelderland

Deze objecten zijn zowel te koop als te huur. Gebruik het filter om uw wensen aan te geven. Zalencentrum met ruime eigen parkeergelegenheid en diverse . Ter overname aangeboden gezellig en nostalgisch horecabedrijf gelegen in. Kerkdriel te huur aan te bieden.


Op deze site treft u honderden te koop aangeboden horecabedrijven aan.

Deze worden aangeboden door meerdere horecamakelaars. Te koop beleggingsobject. Casco ruimte met tal van mogelijkheden om uw eigen horeca ideeën te. Brummen staat dit horecabedrijfspand met bovenwoning en garage, te koop als . Filter op: Koop Huur Reset filter. Wij helpen in de begeleiding bij aankoop,.


Het staat u vrij bij hen te informeren. Er zijn mogelijkheden tot uitbreiding van de omzet er een brasserie of een restaurant van te maken. Apparatuur van het gehele pand is zeer goed.

Onroerende goederen, Koop. Maasland inclusief volledig horecapand te koop. Bekijk bij Guijt Makelaardij B. Datum van publicatie: 19.


Varik is een dorp aan de Waal in de Betuwe tussen Tiel en Zaltbommel. Neem vrijblijvend contact. Dan ben je op deze pagina op de juiste plaats. Achterhoek, SUPER horecapand te koop. Te pacht: prachtig restaurant in het centrum van Brummen.


In het centrum van Brummen, op een A1-locatie aan het marktplein, staat deze mooie en ruime brasserie te koop. Overzicht interessante bedrijven te koop aangeboden - Wilt u een bedrijf kopen? Met een ruim terras voor ca.


Prachtig en goed onderhouden pand met een goed rendement! Gelderland kunnen wij u helpen! BRANCHE EN VESTIGINGSPLAATS Deze zaak is gevestigd op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Ede en verzorgt . Horecaruimte met appartement te koop ! Gelegen in het centrum van Veenendaal op een goede zichtlocatie. Het pand ligt in een levendige omgeving van .

Zalig uit eten of gezellig borrelen met vrienden. In Buren bent u aan het juiste adres om eens heerlijk te onthaasten. RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Restaurant, gelegen in. Naast een te koop horeca vind je ook cafe, post en koerier, restaurant, organisatieadvies, catering.


Direct gebruik maken van het horeca bestelsysteem. Zij blijkt te koop te zijn voor de meestbiedende en er is, naar het schijnt, geen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts