vrijdag 3 februari 2017

Punt voor maar

Mag een zin met het voegwoord maar beginnen, zoals in Maar ze kwam. De twee zinnen kunnen dan één samengestelde zin vormen, maar dat hoeft niet. Voor de nevenschikkende voegwoorden maar en want wordt meestal een komma gezet.


Punt voor maar

De Argentijn probeerde te koppen, maar kreeg een duw tegen zijn. Vertalingen in context van punt , maar in Nederlands-Engels van Reverso Context: maar het punt is dat. Ik ga nu het woord zalm uitspreken en indien u mij het woord wil ontnemen, doet u dat dan, maar het punt is dat wij een Reglement hebben en de Commissie.


Ik heb geleerd dat er voor maar altijd een komma moet, en voor en alleen bij hoge uitzondering. Club zette bij momenten zijn voet naast die van PSG, maar moest. Egoïstische Diagne mist strafschop en kost Club Brugge een punt in Parijs. Op Het Kasteel gaf Sparta in de absolute slotfase van het duel met PSV de zege weg.


Een puntkomma houdt het midden tussen een punt en een komma. Net als de punt sluit de puntkomma een mededeling af, maar tegelijkertijd . Hotel Spiros, Naxos Town Picture: Klein zwembadje, maar heerlijke temperatuur en diepste punt is 70cm. Vir Wikus is die laaste punt nie so belangrik nie. Sover het nog nie een vrou. Niet haar doo maar de manier waarop haar leven eindigde, zou fake news zijn.


Ze was gezakt op punt , maar ontdekte tóch nog een goed antwoord. Kim (17) krijgt vandaag alsnog diploma na slimme rekensom na . Een half jaar nadat Carolien een punt heeft gezet achter haar turbulente relatie met Kim, komt ze erachter dat haar problemen. In Korinthe wijst Paulus op het lichamelijke aspect van de verlossing van de mens. Dat aspect is veelal onderbelicht in onze gezindte. Voorafgaande aan de wedstrijd hadden de Belgen voor een 2-gelijkspel tegen Real Madrid geteken maar achteraf was het Club Brugge . Antwerp speelde voor het eerst dit seizoen gelijk.


Desondanks verdienen de supporters volop de drie punten na hun prestatie op de tribunes. Sergio Pérez, die zondagavond de race in Austin vanuit de pitstraat moest beginnen, pikte op de valreep een WK- punt mee voor Racing Point F1. Als de weegschaal bepalend is voor je humeur, is het tijd om iets te veranderen.


Natuurlijk is het belangrijk dat je goed voor je lichaam zorgt . Hovocubo behield vrijdagavond op het nippertje zijn ongeslagen status, maar dat ging bepaald niet zonder slag of stoot. Voelen bewoners van het laagste punt van Nederland zich kwetsbaar door klimaatverandering? En wat dan nog: als het hier over . De enige domper op dit goedgemutste gemopper is dat Sire dit jaar voor de verandering wel een punt heeft.


Punt voor maar

In de zaterdagkrant las ik dat we . Semantic Scholar extracted view of Minister Blok had wel een punt , maar hij liet een cruciale toevoeging achterwege by Jan Jaap de Ruiter. Wout van Aert heeft zich tijdens zijn maanden afwezigheid niet ingehouden als het gaat om zijn voeding. De Belg ging door een diep dal en de . Na drie nederlagen in de bekerstrijd ging Haelen ook in het openingsduel van de competitie onderuit. Niet het echte drielandepunt, maar wel het hoogste punt van Nederland.


Uiteraard niet van Duitsland of België. De doelpuntenmaker van de avond was niet helemaal tevreden met de uitslag, maar kon toch ook wel leven met een punt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts