dinsdag 30 augustus 2016

Immoweb te koop appartement

Op een uitzonderlijke ligging bereikbaar via een privatieve landelijke oprit, vinden we dit prachtig eigendom bestaande uit een charmant landhuis met . Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek immo, te koop - Damme. Bekijk dit pand op Zimmo. De Brusselse woning van Alexandre Van Damme , een van de rijkste Belgen en het boegbeeld van de Belgische AB InBev-families, staat te.


Immoweb te koop appartement

Nog te bouwen woning, gelegen in agrarisch landschappelijk waardevol gebie op een perceel van 5. Af te werken nieuwbouwwoning met slaapkamers gelegen op een perceel van. Om je een optimale surfervaring te bieden, maakt onze website gebruik van cookies. Daarvoor vragen we wel je toestemming. Appartement in Sint-Kruis km buiten Damme 6€.


Woning in Knokke-Heist km buiten Damme 1. ERA heeft huizen te koop in Damme. Bent u op zoek naar een koophuis in Damme ? Voor het verdere aanbod. Vind het perfecte (nieuwbouw) huis of appartement in Damme of regio Damme.


Een huis kopen in of rond Damme ? Exclusief gerenoveerd handelspand met woonst. Dewaele heeft een breed gamma aan ( nieuwbouw) huis. Een geraffineerde woonst met prachtige handelsruimte.


FB3SL) - Lameire Vastgoed - Zimmo. Huis te koop in Brugge € 245. Immo zoekertjes in Damme. Het aanbod te koop , ontdek hier waar uw droomwoning gelegen is. Alle prestigieuze vastgoedaanbiedingen verkoop Huizen in Damme Alles om luxe-eigendommen Huizen te koop in Damme.


Immoweb te koop appartement

Villa- landhuis te Sint-Andries. Kasteel te Sint- Michiels. Van harte welkom op onze website! Wij hopen u te kunnen helpen in uw zoektocht naar het ideale huis , appartement of bouwgrond. Deze halfopen bebouwing is volledig instapklaar en verkeert . Stad Damme verkoopt bouwgrond in de verkaveling Spermalie in Sijsele.


Er is ruimte voor vrijstaande. Er zijn nog kavels te koop. De kavels liggen aan nieuw. Zeer rustig gelegen landgoed te Lapscheure op slechts minuten rijden van het centrum van Knokke.


Het eigendom die bereikbaar is via een privatieve . Een overzicht van het onroerend erfgoed in de gemeente Damme. Deze woning is gelegen in een nog op te richten nieuwe verkaveling, met een goede verbinding naar. PARK VAN DAMME - RESIDENTIE ANTARE … prijs 1slk. Laatste appartementen te koop Unieke parklocatie,centrum Eeklo.


Instapklare gezinswoning met leuk terras - Heist. Aangename, instapklare gezinswoning gelegen in een rustige straat vlakbij . Bouw voordelig met Woningen Blavier en contacteer ons vandaag nog voor meer . Landhuis te koop Damme dankzij ons sleutel op de deur concept. Neem dan zeker een kijkje op onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts