vrijdag 12 augustus 2016

Breinbrekers juf milou

Breinbrekers juf milou

Leuke en leerzame breinbrekers met verschillende oefeningen. Een pdf bestaat uit werkbladen en een antwoordblad. Je kunt de werkbladen bekijken door op. Deze pin is ontdekt door juf Greet. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Breinbrekers werkbladen ~ Juf Milou. Mensen vinden deze ideeën ook leuk. Het Grote Vooruitwerklabboek, om je eigen Vooruitwerklab plusklas mee te starten 21ste Eeuw Vaardigheden,. Tafelvierkantjes: Gooi om de beurt de twee dobbelstenen. Vermenigvuldig de twee getallen.


Zoek het vierkantje met de uitkomst van de som. Woordenschat: tussendoortjes en spelletjes — -Juf Anja. This Pin was discovered by Najat. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Breinbrekers juf milou

Op welk nummer staat de auto geparkeerd? Altijd snel klaar met je werk? Piekerpaden zijn moeilijker dan webpaden.


Met dank aan Jack Nowee, die ze . Explore Latest groep breinbrekers Ideas, Browse groep breinbrekers Images. Els darrers tuits de Juf Milou (@Juf_Milou). Maar daar gaat het ook niet om. Website van juf Eline met heel wat goede links en werkbladen voor verschillende.


Breinbrekers juf milou

Startopdrachten : Juf Milou. Explore groep breinbrekers ideas, browse groep breinbrekers photos and. JMonline - De website voor het gratis uitdelen van huiswerk door de leerkracht en het gratis oefenen voor leerlingen in het basisonderwijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts