donderdag 11 augustus 2016

Duits leren

Duits leren

De leerlingen worden in de lessen Duits in de bovenbouw voorbereid op de Goethe -examens in de vier taalvaardigheden: lezen, spreken, spreken en luisteren. Johann Wolfgang von Goethe lyrics met vertalingen: Heidenröslein, Willkommen und Abschie Der Erlkönig, Gefunden,. Der Zauberlehrling Duits video . Met de cursus Duits voor meergevorderden leer je perfect Duits spreken.


Duits leren

Het versterkt taalonderwijs bestaat uit: Anglia (Engels), DELF (Frans), Goethe ( Duits ) en DELE (Spaans). AngliaAnglia Network Europe is een actief netwerk van . Met Maria Stratemeier heb ik een traject gevolg gericht op het behalen van het Goethe CZertifikat. Spreekvaardigheid was een belangrijk onderdeel. U kunt zich in een privécursus medisch Duits met mij voorbereiden op een, ook in Duitslan Zwitserland of Oostenrijk officieel erkend certificaat van het Goethe. Ter gelegenheid van de nieuwe start wordt een concert georganiseerd in het Institut français.


Het nieuwe verbindingskantoor zal daar worden . Het is mogelijk om met behulp van de sectie Duits op te gaan voor een Goethe - Duits certificaat. Dit wordt internationaal erkend en geeft toekomstige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts