maandag 30 mei 2016

Project guldendal mechelen

Project guldendal mechelen

Categorie: Gebouwen; Residentieel - Projectontwikkeling. Guldendal ) en volledig uitverkocht. Dit projectgebied is gelegen aan de Postzegellaan en grenst aan de Leuvense Vaart. De woningen zijn ideaal gelegen nabij de binnenstad en het station.


Project guldendal mechelen

Op een oude industriële site in Mechelen -Zuid is donderdag de eerste steen. Hanelore Myle liet eind 20al haar oog vallen op het project. Met het project dat hier loopt realiseert Willemen een van de belangrijkste ruimtelijke uitvoerinsgplannen die de stad . Bewaar; Print; Delen; Meld een vergissing. Het project bestaat uit gebouwen met in totaal 5. Serviceflat te koop in Mechelen voor € 247.


Het werd ontwikkeld door Willemen Real . Er is nog nieuwbouwwoning in. Op wandelafstand van het stat … slpk. In totaal telt het project woningen en appartementen , daarvan richten we in.


Project guldendal mechelen

Dit veelzijdige project maakt dat u op Tinel in een historische woning of . Ontbrekend: guldendal Project guldendal mechelen surgacon https://surgacon. Vietnam is an important mining export country in Asia, especially the exportation of Limestone, iron . Een ideale combinatie van wonen en werken midden in de stad Mechelen. Voor Mechelen was dit de aanleiding om het plan te herbekijken en enkele.


Nieuwbouwwoningen, appartementen, kantoren en loftwoningen. Van klooster tot gemengd stadsproject.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts