dinsdag 31 mei 2016

Nieuw gemeentehuis brasschaat

Deze website maakt gebruik van cookies. Maak je geen zorgen, deze cookies worden gebruikt om je surfervaring te verbeteren! Brasschaat neemt binnenkort intrek in een gloednieuw gemeentehuis.


Jelle krijgt een exclusieve rondleiding op de werf. Het nieuwe gemeentehuis oogt heel modern met zijn betonnen en glazen structuur. De dienstverlening verloopt er heel vlot en vriendelijk.


Het oude gemeentehuis wordt nu volledig ontruimd en de nodige . Dat maakte de gemeente bekend. Op maandag zijn de diensten geopend van tot 16 . Vonak vzw, zitdagen zal organiseren in het nieuwe gemeentehuis. Het gebouw wordt verwarmd op biomassa, en daar zijn sommige Brasschatenaars ongerust . Gemeentehuis in nieuw gebouw op an.


Nieuw gemeentehuis brasschaat

Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about . Super Great City to live with a dog ! Lots of parks and woodlands. De Kroon en bouwde er een nieuw gemeentehuis annex gendarmerie. We bezochten het nieuwe gemeentehuis met Bart Brughmans als onze gids. Bouw nieuw administratief centrum. Bredabaan 182: renovatie gemeentehuis.


Locaties: oud en nieuw gemeentehuis. Met buren die er samen voor gaan, . The new building in the Verhoevenlei, at walking distance from the former town hall, is modern, bright and . Zo komt er onder meer een vrijwilligerspunt en . Contactinformatie, telefoon, adres. Opnames nieuwe Tim Burton-film met het spookkasteel in.


Nieuw gemeentehuis brasschaat

De woonwijk Sint-Mariaburg, aanvankelijk zogenaamd Nieuw Kwartier is het . Alweer procedurefout door nieuw schepencollege. Alweer een procedurefout door het nieuwe schepencollege Op de . Ducaju , en staat voor het gemeentehuis. Dncaju, en zal vóór het gemeentehuis opgericht worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts