dinsdag 17 mei 2016

Dormir vervoegen

Dormir vervoegen

Op mijnwoordenboek kun je eenvoudig Werkwoorden vervoegen in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans. Onregelmatige vormen zijn in rood gedrukt. Présent, Passé antérieur, Passé simple, Futur, Conditionnel. Tu dors, Tu as dormi , Tu dormais, Tu avais dormi. Tegenwoordig deelwoord ‎: ‎dormant vervoeging onregelmatige werkwoord dormir - Spaanse-taal.


Alles over de spaanse taal. Franse werkwoorden vervoegd in alle tijden met de bab. Het vervoegen van het onregelmatige werkwoord dormir in het Spaans). Volgens finir: Finir is iets specials net zoals de andere werkwoorden die er ook volgens.


Vervoeging van het werkwoord dormire. Vergelijk querer (ie) met pensar (ie) of dormir (ue ) . Vertalingen in context van vas dormir in Frans-Nederlands van Reverso Context: tu vas dormir. Dormir verwijst naar de meeste frequentie-werkwoordenFrans, hoewel het behoort tot groep III - tot werkwoorden met vervoegingskenmerken.


Werkwoorden die eindigen op -ir, zoals dormir (slapen) en partir (vertrekken) worden in de tegenwoordige tijd als volgt vervoegd. Hetzelfde geldt voor sentir . Start studying Frans ww vervoegen avoir, sortir, partir, dormir. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools.


De vervoegingen van de subjuntivo zijn niet zo moeilijk te leren. Veel ingewikkelder is het. Voor het vervoegen van de subjuntivo kun je de volgende regel gebruiken.


Dormir vervoegen

Bij de présent krijgt het werkwoord dezelfde vervoeging als de werkwoorden van de présent. Zij heeft zich verslapen. Om een regelmatig werkwoord te vervoegen in de tegenwoordige tij hoef je.


Dormir is een verbe NEUTRE, eene soort van welke wy verder zullen te. Kerk vereenigen, weder tot de Kerk keeren, zig weder by de Kerk vervoegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts