maandag 31 augustus 2015

Kerkdienst gemist

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Hulp nodig bij het gebruik van deze website? Op de pagina Veelgestelde Vragen kunt u nakijken hoe u de kerk en de uitzending kunt . Vind je eigen kerk met de Kerkdienstgemist.


Handig voor op vakantie, in het ziekenhuis of als je aan huis . Voor het terugluisteren van de kerkdiensten in Drachten klik hier.

JSN Decor is designed by JoomlaShine. Bekijk het archief CGK Meerkerk. Om de live dienst of eerdere opnames te bekijken klik hier. U kunt opnames van onze diensten terugluisteren via de website van Kerkdienstgemist.


De opnames van de Bergkerk zijn terug te vinden op . Klik daar dan onderaan de pagina op de dienst de je wilt beluisteren en . Als gemeente willen wij een gemeenschap zijn van mensen die groeien in hun toewijding aan Jezus Christus en die hun . Om de kerkdienst te kunnen zien en beluisteren is een inlogcode nodig voor de video uitzending via Kerkdienstgemist. Deze inlog voor Kerkdienstgemist.

Ichthuskerk SNH-dienst Ds. Via de site kerkdienstgemist. Ook kun je hier eerdere kerkdiensten terug luisteren of bekijken. Hieronder kun je de meest recente kerkdiensten terugluisteren. Zoekt u een dienst verder terug in de tijd ga . Alle uitgezonden diensten . Onderstaande diensten zijn opgenomen in de Nicolaaskerk te Heino.


Onze diensten zijn ook (live) te beluisteren via internet. Klik hier om deze diensten te beluisteren. Als u niet in staat bent om kerkdiensten bij te wonen, maar ze toch wil meebeleven, dan zijn er twee mogelijkheden: Kerkdienstgemist Het is mogelijk om een . Op deze pagina kunt u opgenomen kerkdiensten terugluisteren. In principe zijn deze enige tijd na de kerkdienst op de website beschikbaar. Klik op play (het driehoekje) naast een datum om . Lees recensies, vergelijk klantbeoordelingen, bekijk schermafbeeldingen en lees meer over Kerkdienst Gemist.


Download Kerkdienst Gemist en geniet ervan . De laatste diensten van de Protestantse Gemeente Luttelgeest. U kunt hier de afgelopen kerkdiensten terugluisteren door ze aan te klikken. Gegevens zijn Jaar-Maand-Dag en naam voorganger.


Klik aan de rechterkant op de kerkdienst die u terug wilt kijken.

Korps Hilversum Kerkdienst gemist. Het is ook mogelijk om met uw eigen mediaspeler te luisteren via de . De Open Kring is aangesloten bij kerkdienstgemist. Zondag oktober 9:uur, Abdijkerk – Ds.


Een aantal keer per jaar organiseert de EO speciale kerkdiensten rond een thema. Hier kunt u uitzendingen terugkijken. Van de vieringen in Winterswijk en Meddo wordt alleen het geluid doorgegeven via KerkdienstGemist.


De vieringen in de Ludgeruskerk kunt u ook thuis volgen, of vanaf bijvoorbeeld een vakantieadres. Deze service is niet alleen voor . Een overzicht van de afgelopen weken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts