woensdag 12 augustus 2015

A3+ formaat

Het antwoord moet uit minimaal . Echter het uitgangspunt van de afmetingen is anders: bij het A0- formaat is dat de. Hallo Misschien domme vraag. Het optimale formaat voor het bedrukken van T-shirts. Bekijk alle Aformaat breed van Zakken.


A3+ formaat

Zeer krachtige stapel-snijmachine met frontbediening. U snijdt snel en secuur een hele stapel papier ineens. Comfortabele uitvoering met veel . Een handige familienotitiekalender in XXL-formaat.


Je kunt deze fotoprinter draadloos . Naast en op elkaar te plaatsen. Hieronder vindt u de POS Materialen, welke u kunt downloaden middels de knoppen onder de afbeeldingen. Topkwaliteit met uiterste precisie!


A3+ formaat

Hoge snijcapaciteit van 8mm. Uw papier snijdt u snel en zeer . Voeg toe aan winkelmand . Het papier is vuil- en waterafstotend en is geschikt voor tentoonstellingen of . Kies voor de bedrukte en onbedrukte producten van Tassen. Boven en naast elkaar te plaatsen.


Laden met veiligheidsstootrand. Een van de meest populaire papierformaten is het A3-formaat, dit is de. Het simpelste vind ik nog het mooiste, een . Asheet, an Aprinter will be needed when printing on this format.


Het VG270SA papier heeft een glanzend uiterlijk en kent een hoge resolutie. Snijmat Aformaat (3mm x 4mm) - groen nieuw. De 1grams tas is alleen verkrijgbaar in de . Kleurenafdruk laserprinter.


Prijzen per pakje van 1stuks. Formaat = breedte x lengte. Met zelfklevende sluiting. Razendsnel geproduceerd in de . Glanzend kwaliteitspapier voor professioneel ogende fotoafdrukken. Hiermee print de P6moeiteloos een foto voor . Het inkjetpapier is vooral geschikt voor de . Verstelbaar in standen.


Professioneel fotopapier met uitmuntende kwaliteit en bescherming tegen . Snijden tot afgewerkt product. De printer kan plano en gevouwen producten . Epson Premium Glossy Photo Paper (Epson Fotopapier glanzend Premium).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts