donderdag 6 augustus 2015

Intensief taalbad frans

Intensief taalbad frans

Je voelt zelf dat je kennis in het Frans zeer beperkt is? Je trekt je plan in het Frans maar je zou graag je kennis verstevigen en verbeteren . Je hebt Frans nodig voor je werk en je wil je kennis van de Franse taal opfrissen of bijschaven? Redenen genoeg om een cursus Frans te volgen bij Encora. Cursus zakelijk Frans In het internationale zakendoen is kennis van de taal en.


Intensief taalbad frans

Bent u op zoek naar een cursus Frans ? Talen: Frans en Nederlands; Aanstelling: vast, fulltime; Plaats: regio. Taalcursus Frans Opleiding Frans 6. Frans = Frans Vantage 1A 1B, richtgraad 3. ERK taalniveau B2) (meer infoklik hier). Je hebt dus veel baat bij een goede kennis van de taal.


Ook op de werkvloer wordt er vaak van je verwacht dat je . Frans is één van de drie officiële landstalen. Als je Frans nodig hebt op je werk, dan is dit de ideale cursus. Je leert spreken, telefoneren, mails schrijven,.


Intensief taalbad frans

Ook later, na een zeer geslaagde zomercursus Middeleeuwen met de leden. Frans Moonen en de instrumentale (samenspel-)cursusTon Koopman sen, het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts