woensdag 29 juli 2015

Snooker spel regels

Punten van de ballen: Rode. Dit zijn de verkorte spelregels van snooker. Voor de officiele wedstrijregels verwijzen we je graag naar de reglementen. Het snookerspel wordt gespeeld op een Engelse biljarttafel door twee of vier personen, resp.


Snooker spel regels

De spelregels van snooker zijn niet heel lastig, maar je moet wel weten hoe het zit met strafpunten, een foul, foul and a miss en andere . Roy Stolk legt de basispelregels van snooker uit. Doe nu zelf mee aan het NK. Een erg populair spel dat concentratie en strategisch denken vereist, is snooker. De regels van het spel worden beschreven in dit artikel. Ballen: Er wordt met ballen gespeeld: witte bal: speel- of stootbal.


Hiervan zijn er roo geel, groen, blauw, bruin, . De reden waarom het snooker - spel is geëvolueer is omdat biljart veel te veel regels had en mensen hunkerde naar een eenvoudig spel met dezelfde tafel en. Aangezien snooker in ons land nog niet bekend is bij het brede publiek bieden. Bij het spelen van een niet-rode bal moeten spelers dan ook . Is het snooker eigenlijk niet beter af zónder? Een snooker spel bestaat uit twee fases.


De basisregel van fase is dat elke speler afwisselt tussen het het potten van de volle rode . Voor uitgebreidere spelregels verwijzen wij. Naast het carambolebiljart zijn snooker en pool het bekendst, waarbij met de. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Als je wilt kunnen wij je speluitleg geven en een try out partij spelen om aan de regels van het spel te wennen en wie weet wordt jij onze nieuwe snooker gigant. De ballen moeten in de pockets worden geschoten, zoals ook bij snooker.


Bekijk de onderstaande video om de regels onder de knie te hebben. Deze spelsoort wordt het meest op recreatief niveau gespeeld en wordt vaak aangeduid als pool. Alle vijftien ballen worden in de driehoek klaargelegd.


Tenzij anders aangegeven zijn bij deze aanvullende regels de algemene regels van toepassing. Alle navolgende regels zijn opgesteld voor het spelen op tafels en met ballen en uitrusting die voldoen aan de normen opgelegd door de World Pool- Billiard. Speltypes biljart - billard Toulet.


Een stoot is geldig indien er geen inbreuken tegen de regels zijn gemaakt. Objectballen zijn in het spel vanaf de start van de frame tot ze gepot zijn of . Elke variant heeft zijn eigen regels van het spel. Ook vind ik snooker voor een psychologisch spel. Zelfs als u de regels niet kent, dan maakt dat niet uit, het is echt niet zo . De volgorde van spelen wordt bepaald door te tossen.


Snooker spel regels

Het spel is afgelopen als de zwarte . Indien u geen Acrobat Reader 7. Klik op onderstaand pictogram. Waneer mag je je tegenstander opnieuw laten spelen en waneer niet als die op snooker staat? Snooker , - Ball, - Ball.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts