woensdag 8 juli 2015

Paypal rekening openen

Meer manieren om hulp te krijgen. Los problemen met transacties op en meer. Een online rekening openen ? U kunt kiezen uit twee soorten rekeningen : Een Privé-rekening: U koopt of verkoopt online als particulier.


Consumer advisory - PayPal Pte.

Je hebt alleen een e-mailadres en wachtwoord nodig. Koppel eenvoudig je bankrekening of creditcar en bepaal zelf of je aankopen . Betalen doe je vanuit één veilige plek en altijd . Transfer money online in seconds with PayPal money transfer. Inloggen met mobiele telefoon . Om te kunnen betalen, koppelt u . Het is gratis om een rekening te openen via PayPal. Je kunt een privérekening openen op eigen naam voor privégebruik en online aankoop en verkoop als .

Lees hier alles over het aanmaken van een gratis Paypal account en over het koppelen met je eigen rekening. PayPal controleert het aantal transacties en het bedrag hiervan wanneer u ons betaalt en we elektronisch geld overmaken naar . Koop jij soms iets online? Om geld te versturen, heb je een PayPalrekening nodig, maar die kun je eenvoudig openen.


PayPal heeft deze Privacyverklaring opgesteld om uit te leggen hoe wij je. Als je een particulier bent die in de Verenigde Staten woont en een rekening opent . Definitief je E-wallet account van PayPal verwijderen? PayPal rekening willen, kun je een volledig nieuwe rekening openen.


Als het gaat om online bankieren is PayPal een handige aanvulling op uw bestaande bankrekening of creditcard. Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Rekening openen te klikken. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal - . Via PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. U kunt via de website momenteel veilig betalen met paypal. Daarna kan de bankrekening of . Leer PayPay kennen op hun PayPal.


Hier kun je direct een rekening openen , rondkijken en meer over PayPal te weten komen. Ga naar de website van PayPal en klik boven aan de pagina op “ Rekening openen ”.

PayPal - rekening heeft, kan hij of zij er snel en gratis een openen. Open gratis een Paypal rekening. Wanneer de betaling door ons is . Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden, zoals soms wel bij andere betaalmethoden het geval is. Combineer Paypal met iDeal. Stort geld op uw Paypal rekening zonder creditcard via iDeal of een van de overige opties.


Indien u al een PayPal account heeft, kan . Met PayPal betaalt u gratis bij vele webwinkels in binnen- en buitenland. PayPal is de online betaalmethode van Marktplaats en vele webwinkels waarmee je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts