donderdag 23 juli 2015

Langzaam italiaans muziek

Via GraydonGo vindt u informatie over elk bedrijf in Nederland! Geleidelijk aan mocht hij zelf het koor begeleiden en andere organisten in de regio. Unsubscribe from Omroep Venray. Bezoek onze site voor ons concertprogramma.


Langzaam italiaans muziek

Wij zijn een gemengd koor bestaande uit leden. De leden komen hoofdzakelijk uit Ittervoort maar ook enkele uit omliggende dorpen. Optredens verzorgen zij met ongeveer leden.


Muziekonderwijs voor piano, dwarsfluit, akoestische gitaar, elektrisch gitaar, . In onze repertoirekeuze zoeken we naar . Een goede reden dus voor een muzikaal feestje. Iedereen kan hiervan meegenieten . Plaats: Millingen aan de Rijn. Dit koor stond ook onder leiding van Jan Vermeulen. Tevens is het een afscheid.


Themakoor VIVACE gaat van start! Er was niet alleen een kerstmarkt, maar ook bracht het koor VIVACE een kerstconcert waar de bewoners van genoten (foto). Dit wordt gevierd met een concert op zaterdag . Start koorseizoen: Encore!


In koor de vakantie tegemoet. Deze ochtend was er werk aan de . Leonie Clahsen en Sieuwtje van Oorschot. In de agenda staat vermeld welk koor u kunt verwachten.


Vivace betekent “levendig”, dat is . Op zondag december zal het koor een . Het gemengd koor Kalliope treedt op als concertkoor en werkt samen met een aantal. Een koor voor rouw- en trouwdiensten en andere speciale gelegenheden. Na een oproep in de Mauritiusbode meldden zich spontaan . De alternatie tussen koor en bariton in het eerste segment vloeit voort uit de. Zondag december, van 12.


Dit concert staat in het teken van . Historie: Het koor zong op juni om 11.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts