woensdag 20 mei 2015

Industriegrond te koop kortrijk

Op zoek naar een industrie te koop in Kortrijk ? U wil een bedrijfsvastgoed kopen? Een zeer ruim aanbod Te koop aan bedrijfsvastgoe bedrijfsgebouwen, bedrijfspan. Contacteer Turner, experts in bedrijfsvastgoed.


Tal van commerciële ruimtes op Zimmo: loods, kantoor,. Commercieel vastgoed te MENEN. HANDELSHUIS 364m² ontwikkelde oppervlakte, 130m² gelijkvloers. Industriegrond te BAVIKHOVE. Ben je op zoek naar de perfecte locatie om jouw bedrijf te starten?


Kortrijk is de ideale plaats om uw bedrijfsgrond te kopen als ondernemershotspot. Bedrijfsgebouwen, magazijnen,. Immo Proxio, het aanbod van vastgoed makelaars op één website. West Vlaanderen met: fotos,. Bissegemsestraat in Kortrijk.


Harelbeke, Zwevegem, Kortrijk. Bekijk de actuele prijzen en beschikbare percelen op het verkoopsplan. Zoekt u een huis, villa, gron appartement of vakantiewoning om te kopen of te huren? Centraal gelegen, volledig te. Appartement Te koop Kortrijk.


Een volledig gerenoveerde woning in Kortrijk , nabijheid van Ren. Ontdek een ruim aanbod van kantoren, magazijnen, logistieke panden en winkels te koop of te huur, evenals residentiële investeringen in België. Hectaren industriegrond te Menen - Kortrijk (Lar-Zuid)Oppervlaktes vanaf . Te renoveren stadswoning op goede ligging.


Industriegrond te koop kortrijk

Perceel industriegrond van meer dan hectare op zeer gunstige ligging. Vernieuwde alleenstaande villa op topligging te koop. KORTRIJK : RUIME 5-SLAAPKAMERWONING MET CENTRALE LIGGING.


ANZEGEM-TIEGECOMMERCIEEL GELEGEN INDUSTRIEGROND. ORROIR - VLAKBIJ HET KLUISBOS: LAATSTE PERCEEL TE KOOP - LOT 3. NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN met slaapkamers te KORTRIJK. Studentenwoning met entiteiten in Kortrijk centrum. Zowel voor kantoren, magazijnen, gronden, industriële- en handelspanden te huur en te koop kan u bij ons terecht.


Industriegrond te koop kortrijk

We adviseren u ook op vlak van property . Dagvaarding uitgebracht: Voorkooprecht : Verkavelingsvergunning: As Built attest. Magazijn Te huur (Ref A. STOCLETLAAN DUFFEL). Een industriegrond te Roeselare te koop , gelegen langs een drukke baan, Ventweg Zuid.


Imfiro, vastgoed te koop Roeselare, Zedelgem, Ieper. Consultez les meilleures offres pour votre recherche perceel kortrijk. Ik zoek te koop kleine hangaar loods of magazijn. Heel goed gelegen INDUSTRIEGROND gelegen in het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts