dinsdag 5 mei 2015

Assistentiewoningen muntstraat mechelen

Dit nieuwbouwproject van assistentiewoningen biedt u ruime service appartementen aan in een modern wooncomplex. Het gebouw wordt gebouwd met . Het project is gelegen in het centrum van Mechelen , in de Muntstraat vlakbij de . Assistentiewoningen in Mechelen waar u zelfstandig kan wonen met. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht serviceflat mechelen , met prijzen vanaf € 179. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen in . Hof Van Villers erkende assistentiewoningen waar je beschermd en zelfstandig kan wonen in hartje Mechelen.


Ontdek en beleef het Hof van Villers. Koop een asssistentiewoning in Mechelen in residentie Guldendijk, en woon in een rustige en groene omgeving, maar toch dichtbij het centrum van Mechelen. Ontbrekend: muntstraat Groen licht voor seniorenflats in Populierendreef.


Mechelen - De bouw van seniorenflats in de Populierendreef in Mechelen. In de Muntstraat wil de projectontwikkelaar uit Mol nog eens 17 . Melaan tussen Zakstraat en Muntstraat volledig open. Domo Luno – Muntstraat – Mechelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts