vrijdag 29 mei 2015

Avondmarkt banneuxwijk hasselt

Avondmarkt Hasselt (Banneux). Is er nog plaats op 12-op de avondmarkt om met een kraamje te komen staan . Het Wijkcomité van de Banneuxwijk heeft voor de eerste keer een avondmarkt georganiseerd en liet die plaatsvinden op de kermismaandag . Theater in het najaar: onmisbare voorstellingen. Acht voorstellingen om naar . Uiteraard is de kermis op de Banneuxwijk iets speciaals. Snoezelruimtes bestaan al langer in sommige kleuterscholen of in . Dit weekend opent eerste Limburgse wietwinkel in Hasselt.


Vanaf zaterdag telt Limburg zijn eerste cannabisshop. Aan de Genkersteenweg opent dan The . Gelieve ermee rekening te houden dat de straat autovrij zal zijn. Berichten over avondmarkt geschreven door lutje. De Hasseltse Stadsraad is . Voor de gezellige avondmarkt in de Hasseltse Banneuxwijk zijn de organisatoren nog steeds op zoek naar liefst plaatselijke standhouders.


Hasselt Danst - Disco Boogie Zaterdag augustus Groenplein. Gezellige avondmarkt op het strand van Sint Anneke. Kermt ( Hasselt ), Jeugd- en sportcentrum Ten Hove, Kermt, toegang via Kermtstraat.


Begin augustus viert de Banneuxwijk in Hasselt een 5-tal dagen feest met een toffe vlooienmarkt op zondag en avondmarkt op maandagavond . Wit Gele Kruis, Genk, Indoor. Garage Bruyninx, Hasselt , Indoor. Gereedschappen Didden, Lanklaar, indoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts