vrijdag 31 oktober 2014

Te koop winkels

Het ruime handelspand met woonst biedt veel mogelijkheden: een ruime terras en grote oppervlakte la …. Op centrale ligging, recht tegenover het Astridpark, bieden wij u dit handelspand met bijzonder ruime woning aan. Dit eigendom beschikt over een handelszaak . Roeselare cafe met zaal en woonst te huur. Op zoek naar een huis of appartement of studio of garage te koop in de regio. De ruimte (5m²) biedt veel mogelijkheden om uw zaak hier uit te.


Te koop winkels

Het opstellen van de huurprijsindices verloopt volledig geautomatiseerd. Het pand is zeer geschikt voor horeca, waarbij er een . Op de hoogte blijven van ons aanbod? Bestaande uit handelsruimte van 200m². Makkelijk terug om te vormen naar 1 . Momenteel bevind zich er een . Twee handelspanden met achterliggende woning in het Groeningebeluik. Er zijn veel vensters aanwezig om publiciteit op te hangen, wat zorgt voor extra visibiliteit!


Dit handelspand is uitstekend en zichtbaar gelegen langs één van de belangrijkste invalswegen naar kortrijk. Dit pand werd volledig gerenoveerd wa. Over te nemen, Prachtig horecapand ( voorheen dreupelkot.)en momenteel vernieuwd ingericht als cafe.


Bovendien moeten jouw bezoekers niet betalen voor hun auto te parkeren in de straat ! Photo gallery: A short description about the picture goes here. Ideaal voor een frituur,. Bedrijfsvastgoed te huur. Winkelruimte met opslag op een top locatie in . Water, sanitair en alarm aanwezig.


De winkel heeft een oppervlakte van 1m². De maandelijkse huurprijs . ERA heeft handelspanden te huur in Kortrijk. Appartement Te koop Kortrijk. Te renoveren woning op 5m2. Tijdelijke huur (bv. pop-up).


Te koop winkels

Handelspand Te koop Kuurne. Goed gelegen handelspand met woonst te Kortrijk ! Gerenoveerde woning aan het Astridpark te Kortrijk. Dit goedgelegen handelspand ligt op één van de drukste banen van en naar Kortrijk.


Hetzelfde doe ik met de indices van de vier kleinere steden Brugge, Kortrijk , Leuven en. Immo Rottiers, een vastgoedkantoor met ambitie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts