dinsdag 21 oktober 2014

Handelsbeurs gent restaurant

Dat zijn de ingrediënten van onze fuif op maat van de school: klein maar. We verwachten jullie dit jaar op zaterdag oktober in de factor club. Een fuif in Berlaar in de provincie Antwerpen is vorige nacht geëindigd met een gewapende overval.


WIJ organiseert een twee à drie fuiven per jaar. De eerstvolgende fuif zal.

Trek uw Properste kostuum en en maak u klaar voor de politieke fuif van het jaar. En van de komende vijf jaar ook. Kaarten bij de fanfaristen te . Een goed feestje en geen zin om muziek te zoeken.


Hierin staan alle toffe party- hits in alle soorten en maten ! Bruges Golden Years Music is één van de meest geliefde fuiven van Brugge en omstreken. Hele dag), Fluo fuif voor kinderen 7-jaar.

A summary of all events and productions of the type Party of fuif. Organisatie, Concertzaal De . Wij maken ons alvast klaar voor weer een knaller van een fuif ! Vrijdag gooien we de beentjes los op de. Vergunning tentfuif met . Dansen op foute muziek van vroeger en nu, bijpraten met de . Zelf ben ik medeorganisator geweest van goed draaiende fuiven. KSA Fuif Westmalle is al jaren een vaste waarde in het uitgaansleven van Malle. After Work Party - Ieper Autobedrijf Lagrou.


Skouterfuif TROPICAL JOC De Kouter, Poperinge za nov. Reserveer hier je tickets. Alle fuiven in jouw buurt. Aankomende Evenementen › Fuif.


Traditiegetrouw organiseert Chiro Neerlinter de Sjamajee- fuif in het eerste weekend van de paasvakantie. Dit jaar pakt de organisatie uit met . Wil je graag een feestje onder vrienden organiseren?

Of zelfs een echt grote fuif ? In JC De Kuip kan je terecht in zowel de kleine als de grote fuifzaal. Cubaanse muziek voert de boventoon tijdens Fiesta Latina Indoor. Hou jij ook van deze Zuiderse muziek en van salsadansen?


Jullie maakten er een supergeslaagde, hartverwarmende, gezellige, keitoffe fuif van! Bedankt voor de steun, voor . Dan dient u rekening te houden. Danspaleis: Roland De Ridder.


Roland en zijn orkestklavieren brengen een namiddag muzikaal . De Provinciale Fuif is de fuif voor alle Limburgse KSA-groepen die naar gewoonte . Discover what to do today,. Express Erasmus ULBElsene. Line-up: - YVES DERUYTER (Cherry Moon, The Rebel) - PAT . Iedere fuif die plaats vindt in de gemeente Pittem dient te voldoen aan het fuifreglement. Voor meer informatie omtrent het organiseren van fuiven , contacteer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts