dinsdag 8 januari 2019

Landelijke opleidingsdagen gynaecologie

Snijzaalcursussen voor gynaecologen (in opleiding ). De Vereniging Assistenten Gynaecologie en Obstetrie (VAGO) is de landelijke juniorvereniging voor alle artsen in opleiding (AIOS) tot gynaecoloog. Inhoud: jaarlijks wisselende onderwerpen. Aanmelding van cursisten geschiedt elektronisch via NVOG website. Het lokale opleidingsplan is een operationele uitwerking van het landelijke opleidingsplan. In dit lokale opleidingsplan van de afdeling gynaecologie en verloskunde van het Reinier de.


Professional appointments Employment history and functions. Member of Disciplinary College the Hague. Martijn Heringa, (oud-) gynaecoloog in het UMC Utrecht en Shanna de Groot, aios UMC Utrecht. Cecile Hoeks, huisarts Veldhoven Anne Damoiseaux, gynaecoloog CZH Peggy.


Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) vertaald naar het landelijke opleidingsplan BOEG. Endometriose en minimaal invasieve gynaecologische chirurgie. Viola Verhoef, aios gynaecologie bij het OLVG Oost:. Geconcludeerd kan worden dat sekse en gender aspecten in het landelijk opleidingsplan en in het.


Heelkunde, gynaecologie. De door de wetenschappelijke verenigingen opgestelde landelijke. Ook zijn er vier landelijke opleidingsdagen per jaar waar je aan deelneemt en.


TEAM Q) en obstetrie en gynaecologie. Commissie Gynaecoloog en Maatschappij van de NVOG dr. Hier vind je praktische informatie en een checklist vóór je eerste opleidingsdag. Een opleidingsdag organiseren rond verkeersveiligheid.


In elke stad en landelijke regio komt er een huisartsenwachtpost waar mensen. VERPLICHT LANDELIJK ONDERWIJS. Binnen de gynaecologische oncologie komt daar nog het specifieke aspect bij van vaak. Inventariseren mogelijkheid gezamenlijk opleidingsdagen.


Het Concilium Geriatricum bewaakt de landelijke structuur van de opleiding. Jeugdzorg van de MOgroep het landelijk actieprogramma Kindermishandeling van. Aan de hand van het landelijke opleidingplan van de NOV en de MSRC regelgeving moet er per. Curriculum opleiding tot Gynaecoloog , Nederlandse Vereniging voor Obstetrie.


De organisatie van de opleidingsdagen ligt in principe in. In landelijke overlijdensstatistieken zijn mensen met VB niet systematisch terug. Door het stelsel van consulentdiensten, landelijke en regionale werkgroepen,. Blacquière, gynaecoloog , Heerenveen.


Aren van Loon, gynaecoloog Martini Ziekenhuis. WOG-DGOG opleidingsdagen. Opleidingsdag op november. Olijf wil patiënten met gynaecologische kanker en hun naasten een veilige. Werkgroep Oncologische Gynaecologie (WOG) is de landelijke.


In het belang van vader, moeder en kin de gynaecoloog én de verloskundige. Katho Kortrijk - Organisatie van opleidingsdagen voor afgestudeerden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts