dinsdag 15 januari 2019

Klj fuiven 2018

Met KLJ -leden kun je deelnemen aan ontspannende evenementen, georganiseerd. Fuifkalender en evenementenkalender in Vlaanderen ook feestlocaties zoals jeugdhuizen en feestzalen ook een volledige club en festival kalender. K people interested and 8people going. Alle activiteiten en uitstappen in Provincie West-Vlaanderen van het type Party of fuif.


Klj fuiven 2018

Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Zelf ben ik medeorganisator geweest van goed draaiende fuiven. Op zaterdag mei organiseert KLJ Waregem de 12de editie van Halve Liter fuif in Waregem expo. Ook dit jaar zijn we terug van de partij met onze zomerfuif : Sound Of Summer! Kom dansen op de zwoele zomerbeats met een lekker drankje!


KLJ Post van het Nationaal Bestuur K-moment Stralende ogen , maar zijn ze ook echt? KLJ Noorderwijk organiseert kinderfuif. De kinderfuif start om 18. Wat dacht je van een avond vol liters muziek en schuimend bier? KLJ Staden presenteert voor de 23de keer de spetterende HALVE LITER . Hieronder vind je de brieven van de afgelopen maanden.


Klj fuiven 2018

Om op je computer te bewaren, doe rechtermuisklik op het bestand en kies opslaan als. Wij organiseren onze jaarlijke halveliterfuif , kom zeker een keer kijken in de Renova. Weekendboekje KLJ Weekend. Bij deze alle informatie.


Vanavond organiseert KLJ Moorslede haar jaarlijkse Prettige Pretfuif. De fuif gaat door in de feesttent op het industrieterrein in de Breulstraat. KLJ fuif Forest Fever opnieuw een succes. Na het eetfestijn van gisteren was vandaag Forest Fever de afsluiter van feestweekend van KLJ. De deuren gaan open om 21.


Antwerp de weg, Lamkel Zé verzorgt het. Welkom op de website van KLJ Lovendegem! Klik je met ons verder mee naar een spetterend KLJ -jaar? Het is weer zover, Zaterdag november organiseert KLJ Peer opnieuw de STUBRU.


Zoals elk jaar houdt de KLJ van Vlezenbeek, hun jaarlijkse kerstfuif. Vind alle info over deze spetterende jeugdbeweging op deze site! De busroutes en het uurschema worden in oktober gecommuniceerd. Rampage : Hip hop, Trap and.


Klj fuiven 2018

Café Floréo, Bruxelles za nov. Naast heel veel plezier maken en babbelen staat er vrijdag meestal een heuse KLJ -activiteit op het menu. Bovendien is er elk jaar een fantastisch kamp en ook. Op zaterdag januari vanaf uur in de Loods Vansteelant in de Rondevijverstraat in Lichtervelde - vlakbij de Torhoutse Ruddervoordestraat - organiseert . Dit jaar zal de eerste editie van ons jaarlijkse feestweekend plaatsvinden.


De KLJ heeft in Schoonbroek haar vaste stek in de jeugdlokalen van de parochie in de. Daarnaast zijn er ook KLJ - fuiven zoals het Sinte Mette bal op november. De vorige edities waren steeds een . Dit vindt plaats op ons jeugdterrein in de Kloosterstraat te Beervelde Dit is ons programma: oktober. Fuif Lekker Op De Trekker VVK: euro. Ontdek alle fuiven en vrijetijdsbesteding in België en de anderen fuiven , Afterwork, Dance,.


Onze selectie van fuiven in België. KLJ lokaal Tielen - Kasterlee. Booty Booty (nouveau perreo) Madame Moustache, Brussel, BE nov. VIBkes After Work, Black.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts