woensdag 26 september 2018

Residentie de lieve gent

Dagprijs 1-persoonsflat: Vanaf € 3per dag. Seniorcity Dunant Gardens Gent. Tussen veel groen en enkele hijskranen rijzen 66 . Betonherstelling terrasboorden, waterdichting balkon-terrassen, schildering terrasplafonds en gevelbalken, nieuwe . De serviceresidentie voorziet in . Gezellig appartement met één slaapkamer in residentie Mona.

Assistentieflat met slaapkamer in Dunant Gardens te Gent. Door gebruik te maken van de website verklaart u zich akkoord met het cookie- en privacybeleid van Domino vzw. De ligging en de hoogwaardige afwerking zijn de twee grootste troeven van het . Abraham Voortmanstraat 8. Piazza San Pietro, want zo heet de nieuwe residentie , staat voor een levendige buurt.


Delbaere, te Gen lieve gang n. Mercator gebouw C - Hogeschool Gent. Totaalrenovatie sanitaire.

Residentie Gandhon - Gent. Dewaele heeft een breed gamma aan ( nieuwbouw) appartementen. Contacteer Dewaele om je ideale thuis te huren. Filips de Goede bemoeide zich intensief met de bouw van deze residentie.


Nabij de Donkere Poort lag een visvijver die ook in verbinding stond met de Lieve. De volgende lijnen hebben. Sint-Pietersnieuwstraat 115.


Sfeervolle open bebouwing, rustig gelegen in Sas Van Gent. Dit instap klaar appartement is gelegen in het centrum van Waarschoot ( Lievegem ) en heeft u. Om de zes maanden wordt de ruimte ingenomen door . Voor een woonzorgcentrum in regio Lievegem zijn we op zoek naar studenten. Als algemeen aannemer focust Taxandria op middelgrote totaalprojecten in nieuwbouw en renovatie. Lieve SCHUERMAN, Algemeen directeur.


Ook complexere bouwprojecten schrikken ons niet af. Het Prinsenhof is een historische buurt in Gent , ontstaan door bebouwing rond het vroegere Hof ten Walle, de residentie van de burggraaf van Gent. Gelegen in het nieuwbouwproject residentië South Square, op een zeer centrale ligging aan het Zuidpark te Gent. Het appartement wordt volledig afgewerkt bij .

Architecte Fransesca de Fonseca kon in deze residentie mooie. Gent , koos voor een gelijke architectuur als residentie Brugse Poort zodat beide. Een boeiend programma voor jong en oud.


Desiderius Moeykens, maend. Asper, zal Maendag july 1s3 ten twee uren naer middag, over zyne prin . TE HUUR Appartement in residentie met lift Stationsstraat 123A bus 1Waarschoot. TE KOOP woning met slaapkamers Bergkouter 1 Lievegem (Waarschoot).


LIEVELINK GEMEENTELIJK MAGAZINE VAN LIEVEGEM. Het nieuwe bos wordt aangelegd langs het kanaal Gent -Oostende, op de gronden. Stad Gent - Dienst Toerisme.


De residentie raakte in de 17de eeuw in verval en werd uiteindelijk verkocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts