vrijdag 28 september 2018

Proximus storing

Een storing , onderbreking of gewoon een vraag over TV of internet? Je kan op onze technische dienst rekenen, van 8. TITAN-project: modernisering van het transportnetwerk. Hebt u geen internet meer? We geven u enkele tips waarmee u de meeste problemen kunt oplossen.


Proximus storing

Hoe herstart u uw toestellen voor internet en tv? Werkt internet of tv niet? This is the official Twitter account of Proximus.


Beste klant, momenteel ondervinden wij een storing op ons vast internet voor een deel van onze klanten in de . Dat datacenter is immers gericht op zakelijke gebruikers. Al wie met een vast nummer wil bellen, of gebeld wordt op . Op korte tijd duiken er voortdurend storingen op bij Proximus. Proximus -klanten in provincies Antwerpen, Limburg en . Tot grote frustratie van de klanten, want die kunnen hun ontspannen tv-avondje wel vergeten. Dan bestaat de mogelijkheid dat u problemen ondervindt om ons kantoor telefonisch te bereiken. Een firmware-update zorgde voor storingen bij een onderdeel van het . Er zijn opnieuw storingen bij Proximus.


Proximus storing

Maandagavond was er ook al een algemene storing bij de provider. Op sociale media klagen nu weer heel veel kanten . Daardoor zijn onder meer de noodnummers niet te gebruiken. Verschillende noodnummers zijn daardoor niet of moeilijk . Dat bevestigt de woordvoerder . De eerste meldingen van de . Na een reboot van de bbox wel weer tv maar . De noodnummers 1(van de brandweer en de ambulance), 1(van de politie ) en 1zijn niet bereikbaar. Of hoe je een technische storing en een groot ongemak kan . Diensten zijn geleidelijk hernomen en het . Zowel de eigen diensten . Klanten in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant kunnen hinder ondervinden. Belgen in nood konden urenlang niet telefonisch alarm slaan, omdat er een storing was in het telefoonnetwerk van Proximus.


Er is momenteel een grote storing bij telecomoperator Proximus. Hoe mijn internetverbinding stabiliseren want ik heb vaak last van storingen ? Hoe kan ik het door Belgacom voorziene . De problemen bij telecomoperator zijn van de baan. Dit falen resulteert in het ontoegankelijk maken van onze vaste lijnen.


Sinds ongeveer vier uur vanmiddag . In geval van nood kunt u per e-mail. Met regelmatige tussenpozen bel ik naar de technische dienst. Ben je een jeugdhuis met een vraag? Televisie, internet en telefonie via de kabel voor particulieren.


Ook oplossingen voor bedrijven waaronder huurlijnen en internet. W6Wstoring and controlling flies for dairy, adalother livestock and pets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts