vrijdag 20 juli 2018

Mare friese naam

Mare is een Friese naam voor jongens en meisjes. Maria is een Hebreeuwse meisjesnaam en is een variant op Mirjam. We wilden een korte friese naam voor onze dochter, die ook niet al te fries klinkt.


De naam Mirjam is bekend uit het Oude Testament. Wij zetten Friese meisjesnamen voor je op een rij. Heel opmerkelijk is de enorme populariteit van Mare ( landelijk 152).


Geef met de duimpjes aan wat jouw favoriete Friese babynaam is. Als de andere namen niet echt heel erg Fries zijn, dan zal Mare vast wel . Een naam kiezen is toch iets waar je eens goed over moet nadenken, want je kind. Hier staan nog meer van die vreemde voornamen …ocharme die kinders!


Mare friese naam

Onze dochter heet Maamke Mette Mare. Meisjesnamen top 1tot 200: tussen Aimée en Yfke. Voor je eerste kind doe je veel moeite de perfecte naam te vinden. Ik vind Mara en Mare echt heel mooi en heb een heel klein beetje spijt dat we. We houden van niet al te gangbare namen en fries vinden we ook leuk!


Alle friese meisjesnamen en meiden namen geranschikt op alfabet ! Die naam sluit naadloos bij de Friese meisjesnamen die eindigen op – ke. Mare wordt mijn Milan en Lucas op . Genderneutrale namen zijn anno nu helemaal hip. Mette is dit geloof ik een prinses in van de.


Friese namen voor een Fries hondenras: de stabijhoun, ofwel Friese Stabij,. Mare van Gulick - getooid met de toepasselijke naam De Heeren. Mare en zijn keukenbrigade koken hier de sterren van de hemel, waarbij ze.


Mare actually looks for them in the local Friesian horn of plenty: lamb, snails, . De top Nederlandse meisjes -en jongensnamen zijn niet zo verschillend. Ook Yfke, Mare of Jitske zijn Friese meisjesnamen die steeds . Ik kreeg meer dan 2reacties binnen met mooie meisjesnamen (lees het hier terug, zo leuk!) en het. We zijn dus op zoek naar een meisjesnaam , een naam die mooi past in het rijtje: Lana en Aimy. Ik vind Mare nog steeds een supermooie naam en ook bij Lana en Aimy passen…. Mare , een zeventienjarig meisje uit Dokkum, spijbelt van school om met een.


Rêdbâd geken en zijn naam is groot . Stoeterij Friese Visser - Grondselweg 1 Spier - Rated 4. Zandra fan Bartlehiem (Karts x Naen)! With his kinship of 1is Omer. Oane fan Bartlehiem is ingeschreven met de naam Omer 493. Het zeilschip Mare Fan Fryslan behoort tot de vloot van NAUPAR. Zeilt u mee deze topzeilschoener op het IJsselmeer en de Waddenzee.


Naam Fries paard Ras warmbloed Type barokpaard Gebruik tuigpaar dressuur Lovers, Fries. Noordzee, die toen nog Mare fresecum (= Friese Zee) werd. Rinske wat ook een friese naam is en zoek nu een.


Mare friese naam

Mare Tille mooie Fries (e)klinkende meisjesnamen. Insula Mare op ameland vakantie eiland - persoons chalet op park Roosdunen. Bergeswerk (Berxwerk) is de naam van een stuk land dat tot de Noordscharwouder ban.


Withmere usque in salsum mare ). Alto: mogelijke een Friese vleivorm van Ale, of verkorting van als- namen wiens. In de middeleeuwen werd deze naam vaak geassocieerd met Latijn mare : de. In het Fries komt het woord Northeff tenminste sinds het midden van de 13e eeuw voor. Deze naam kwam door leenvertaling als Oceanus Germanicus of Mare.


Friese koopmanschepen werd de Noordzee zelfs “ Mare. Deop is een Oud- Friese naam voor diep, waterstroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts