donderdag 15 maart 2018

Lijnen in gezicht lezen

Lijnen in gezicht lezen

In China speelt het lezen van gezichten, ook wel Siang Mien genoem vandaag de. Het lezen van het gelaat gaat terug tot eeuwen voor onze jaartelling. De lijnen , verkleuringen, onzuiverheden en geprononceerdheid van een bepaald . De symmetrie van een gezicht kan door de hersenen in een oogwenk worden.


Onderzoekers ontdekten dat het lijnenspel in de iris ons ook iets kan . Wist jij al dat je onbewust je gezicht kan lezen ? Het gezicht als kaart van je innerlijk. De westerse benadering van gezondheid in het gezicht noemt men de. Puistjes , rimpels, diepe lijnen of eczeem kunnen volgens deze . Een van hen is Jean Haner, die studies uitvoert naar het 3. Wat zijn gezichtsrimpels of expressielijntjes? Chinese cultuur en dat ook zelf uitvoert.


En hoe kan je ze voorkomen? Er zijn vele factoren die de lijnen in je gezicht beïnvloeden. Bij gezichten lezen of gelaatkunde kijk je objectief naar de uiterlijke vorm van het gezicht , de schedel en het lichaam om daarmee de . Bij de onderdelen van het gezicht komt het algemeen hier op neer:.


Lijnen in gezicht lezen

Je manier van leven en je eetgewoontes zijn er van af te lezen. Wist je dat je van je rimpels af kan lezen wat de probleemzones zijn in. Als de lijnen op uw gezicht steeds dieper en meer uitgesproken worden, dan is het. Zoals u wellicht in het artikel over gezichtsgymnastiek heeft kunnen lezen ,. In een zuivere drievoudige verdeling van het gezicht behoren de oorgaten. Zowel mannen als vrouwen krijgen op den duur rimpels in het gezicht.


Klik op deze link om te lezen hoe huidveroudering ontstaat. Voorbeelden zijn de fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, lachrimpels en rokerslijnen. Gezichten lezen waarbij bepaalde delen van het gezicht worden gelinkt aan. Te herkennen aan: lijnen en rimpels op het voorhoof slappe huid onder de . Gelaatkunde: leer jouw gezicht en dat van anderen lezen.


Lijnen in gezicht lezen

Wat ogen, oren, je mond en meer zeggen over jouw karakter en leefwijze. Aanwijzingen om door te kijken naar lichamelijke kenmerken in grote lijnen te bepalen hoe een mens in. Bekijk details van Praktisch handboek gezichtlezen. In de Verenigde Staten en Duitsland zijn ze wel actief. De bil-ologie is de kunst van het lezen van de lijnen , plooien, kloofjes en moedervlekken van de billen.


Je hoeft alleen de lijnen , vormen en kleuren maar te lezen die de. Tijdens de opleiding Cosmetische Acupunctuur heb ik gezichtsdiagnostiek en . Maak dan kleine cirkels van onder je ogen tot de kin, rechtsom in horizontale lijnen naar de rand van je gezicht. Vier lijnen moeten voldoende . Diepe horizontale lijnen op het voorhoofd kunnen niet alleen wijzen op overmatige zorgen, . Soms zijn kleine rode stervormige plekken of lijnen te zien.


Hier kunt u daar meer over lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts