dinsdag 27 maart 2018

Futur proche aller oefenen

Lastige oefening : vragen die je moet beantwoorden met een vorm van de . Nabije toekomst - oefeningen - exercices. Werkblaadje om de futur proche in te oefenen. Eerst wordt het werkwoord aller herhaald en hoe de nabije toekomst juist gevormd wordt. Stap 1: uitleg van de futur proche in het Nederlands.


Stap 2: hoe vorm je de futur proche ? Te oefenen , hetgeen niet konde geschieden vr hij openlijk gekroond nas 5. Oefeningen : futur proche doen. De futur proche bestaat uit een vorm van aller infinitief en drukt de nabije toekomst . Le futur proche ou l´indicatif présent. Vul de tekst volledig aan. Klik dan pas op verbeteren. Vertaal het onderstreepte werkwoord.


Le verbe aller : luister- en uitspraakoefening : filmpje. WAT GEBRUIK JE VOOR LE FUTUR PROCHE. NU EVEN OEFENEN : Sep . De Franse werkwoorden op -ER, -IR, -RE en de onregelmatige Franse werkwoorden. Het allerlaatste onderdeel is een mix van allerlei werkwoorden, zodat je ze ook goed door elkaar kunt oefenen. Onvoltooid toekomende tijd in het Frans ( futur simple).


Futur proche aller oefenen

De aangeboden theorie is ondersteunend aan de oefeningen. De nabije toekomende tijd: futur en futur proche. De tegenwoordige tijd van être (zijn), avoir (hebben) en aller (gaan) kun je hier interactief oefenen met deze. Onderwijsactiviteiten, Frans Onderwijzen, Franse Leermiddelen, Franse . Heb je naast de oefeningen in je werkboek en in Schoolwise nog behoefte om te oefenen met de grammatica, dan kan dat. Ik heb verschillende computer- . Dit is mijn favoriete site om Franse werkwoorden te oefenen ! Kies de juiste vorm van het werkwoord aller.


Steeds meer van de oefeningen op deze site zijn ook geschikt gemaakt voor Quizlet:. De vorm is niet te lang in de toekomst en het is minder net. Je maakt de futur proche met he. Een vorm van aller en het hele werkwoord.


Le passé récent et le futur proche - 1ste graad A - Frans. Er bestaan wel enkele speciale gevallen (les verbes particuliers) en het werkwoord aller , wat gaan betekent, is helemaal een buitenbeentje dat . Kijk voor de vervoeging in je gele ww. Je hoeft alleen être(zijn), avoir(hebben), aller (gaan) en faire(maken, doen) helemaal te . Enkele uitdagende oefeningen om de klok te lezen, in het Frans.


Werkwoorden: Aller (invuloefening). Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits, . Deze oefening vraagt de leerlingen om verder over het onderwerp te. Een kopieeroefening met de zinnen van de tekst.


Futur proche aller oefenen

Grammatica: Het werkwoord aller. De werkwoorden: aller , avoir, boire, connaître, dire, écrire, être, faire, lire,. Nous allons aller wij zullen gaan. Futur Proche (toekomende tijd) Aller. Even voor als je werkwoorden in verschillende tijden wilt oefenen , kun je . Complète les phrases en choisissant la forme correcte du verbe aller.


Conjugue les verbes au futur proche. Mon copain ne veut aller nulle part.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts