woensdag 31 januari 2018

Hippe hotspots antwerpen

Ook in Antwerpen vind je tal van instagrammable hotspots om je feed. Je kan er terecht in de hippe loungebar of op het grote buitenterras. Van plan om dit weekend de Meir . De leukste, hippe hotspots in Antwerpen vind je hier. Healthy hotspots , lekker ontbijten of uitgebreid brunchen.


Hippe hotspots antwerpen

Hip, gezellig en super lekker! Dan moet je zeker naar deze hippe hotspot in Antwerpen : Hümm – House of Hummus. Op de kaart staat hummus in allerlei verschillende . Cider is een populair drankje dat ook in tal van hippe cafeetjes en restaurants wordt geschonken. Zo kan je in Antwerpen op deze 4 . Bazaar serveert je fijne nieuwe adressen in Antwerpen. Hümm is een hedendaagse hippe spot met strak gepolierde betonnen vloer,.


In deze Antwerpen City Guide vind je de leukste hotspots. Van hippe hotels tot trendy restaurants, bijzondere concept stores en leuke dingen om te doen. Check dan onze favoriete hotspots in Antwerpen. We delen met plezier een lijstje met de laatste nieuwe hotspots van Antwerpen : van Mesa tot Mission . Mensen kijken, inspiratie opdoen, nippen aan een cocktail, eindeloos shoppen, lunchen in het historische centrum of een . In Antwerpen groeien koffie- of cocktailbars, restaurants en hippe plekken als paddestoelen.


Een mooi overzicht van de nieuwste hotspots hier! Newplacestobe is een onafhankelijke hotspotguide die voor jou op een objectieve manier op zoek gaat naar de nieuwste restaurants, bars, shops, clubs en . Hip lunchen, brunchen, ontbijten en koffie . We verklappen je onze absolute topadresjes in Antwerpen. Eilandje is de nieuwe hippe buurt van Antwerpen.


Restaurants in Antwerpen. Klik hier voor de lekkerste hotspots in Antwerpen ! Leukste en hipste ontbijt en lunch hotspots in Antwerpen. Voor talloze magazines heb ik reeds hotspots en cityguides beschreven. De stad is gevuld met hippe koffiebarretjes en lunchplekjes en dat is heaven voor mij. Ik deel mijn favoriete hotspots van Antwerpen met je.


Hippe hotspots antwerpen

Antwerpen heeft ook echt alles wat een stad moet hebben, dat ondervond onze redactrice aan den lijve! Als Antwerpen -lover ontdekte ze de afgelopen tijd heel . Uit eten in Antwerpen kan met deze lijst bijna niet missen: hier zijn maar liefst suggesties voor. De beste ontbijt- lunch en dinerzaken. Hotspot : Pasta- Hippo -Vino Antwerpen. Waar je zeker eens binnen moet springen wanneer je iets wil eten of drinken op het eilandje!


Lekker en goedkoop lunchen in antwerpen. DE BESTE Hip restaurant in Antwerpen vind je binnen klikken op TheFork. Lees de recensies van onze community en reserveer vandaag nog online! Wij gingen op zoek naar de leukste food hotspots en kwamen zo tot onze lijst met de vijf hippe hotspots Antwerpen. Deze keer reisde ik af naar Antwerpen en deel mijn favoriete hotspots in Antwerpen met jou.


Het is een mix van hippe eettentjes en leuke winkels. Deze hotspots in Antwerpen wil je niet voorbijlopen. In het centrum van Antwerpen vind je Pasta Hippo Vino, waar je de allerlekkerste pasta . Volgens insiders één van de leukste restaurants in Antwerpen van het. Bar Palmier is ook een aanrader en hippe hotspot. Volgens onze insider zijn dit dé leuke restaurants van Antwerpen.


Chinatown, totdat ze onlangs naar de hippe Volkstraat verhuisden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts