donderdag 11 januari 2018

Easy banking app werkt niet meer

Onze Easy banking app is tijdelijk onbeschikbaar. We doen ons best om de problemen zo snel mogelijk van de baan te helpen. We excuseren ons voor het.


Easy banking app werkt niet meer

Kan mij iemand vertellen of bij jullie de app van Fortis werkt of niet. De app werkt niet meer naar behoren bij mij. Wanneer ik mijn rekening bekijk en naar onder wil scrollen lukt dit niet. Waar en wanneer het u past.


De eerste keer moet u zich . Haal ik niet meer dan het beginscherm, daarna valt hij gewoon uit. Kan je niet inloggen bij PC banking of betalen? De website, de app en het callcenter van BNP Paribas Fortis waren woensdag een tijdlang niet bereikbaar door technische problemen. Het maakt niet uit waar en wanneer u uw bankzaken wil regelen.


Vandaag kan u supersnel en eenvoudig bankieren via de mobiele app , relaxed uw. Vraag dus gerust meer uitleg en een stap-voor-stap demo in uw kantoor . Sneller, efficiënter en kan een pak meer. Werkt niet meer op iPad mini. Concreet betekent dit dat je niet meer verzekerd bent van zodra de reeds gestorte . Internet Explorer niet meer om aan te melden in homebanking.


Na update werkt App Easy banking al bijna weken niet meer. Aanmelden doet u veilig en makkelijk met uw paswoor dat alleen werkt op de. Honor review: niet de prijsvechter die we gewend zijn. Banking- apps worden steeds veelzijdiger en brengen enige voordelen met zich mee.


Je kaartlezer of geheime code heb je niet meer nodig. Met Belfius Mobile hebt u uw bank altijd op zak. Probeer onze app meteen uit. U zult snel niet meer zonder kunnen. Best pas tweeten als het echt werkt.


BNPPFBelgie app geeft nog altijd melding dat er een update bezig is probeer al van 10. Hopelijk nu wat technische verbeteringen zodat dit niet meer. Gelieve uw browser te updaten naar de laatste versie, voor meer informatie, klik hier. Uw dagelijkse bankverrichtingen gemakkelijk en veilig uitvoeren.


Al meer dan een miljoen gebruikers in België vertrouwen op de ING Smart Banking - app. De MOBILEbanking app van bpost bank is zó eenvoudig dat zelfs een kind het kan uitleggen. Eens u het geprobeerd heeft, wilt u niet meer zonder. Met de Argenta- app regel je je bankzaken waar en wanneer je dat wenst.


Een alert zodra een beleggingsproduct niet meer overeenkomt met uw Financial ID. Is een app gebruiken minder veilig dan via een browser naar een website te surfen. Tegenwoordig gaat het niet meer om Afrikaanse prinsen in nood die je in . Easy Banking , ING Smart Banking, Belfius Mobile Direct en KBC Mobile.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts