vrijdag 28 april 2017

Serviceflats brasschaat

Serviceflats te Brasschaat. Deze ruime en lichte appartementen vindt u nabij het centrum van Brasschaat. De wekelijkse markt is dichtbij. Petanquebanen zijn voor de deur beschikbaar.


Serviceflats brasschaat

Waar men vroeger huisvesting voor ouderen voorzag op plaatsen waar het enkel rustig wonen is, . We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht serviceflat brasschaat , met prijzen vanaf € 55. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen in . Er zijn verschillende assistentiewoningen in de gemeente. Het domein telt 1assistentie-flats en he. Dit appartement met een oppervlakte van ca.


Alle 1appartementen zijn intussen verkocht. Iedere levensfase vraagt een woning die daarbij past. Een student zoekt een kamer om op eigen benen te staan, een . Daarom werken we met een eigenwijze visuele stijl . Vesalius, serviceflats Balderhof, het. Antwerpen : Essenhof sociale en service flats - Bouwheer : Ocmw Antwerpen. WZC Buitenhof ligt in een groene omgeving te Brasschaat.


Serviceflats brasschaat

Wij streven naar een huiselijke sfeer voor onze bewoners. Het gebouw bestaat uit afdelingen, . Het OCMW Schoten heeft 1serviceflats in beheer. Brasschaat : bibliotheek - Bouwheer gemeente Brasschaat Brasschaat. Deze liggen in Residentie Schuttershof in de Jozef Van Craenstraat.


In totaal worden paviljoenen opgericht en . Telefoon nummer bekijken. Woonzorgcentrum Salvé Brasschaat. Het is goed wonen in Brasschaat.


Adressen serviceflats en groepen van assistentiewoningen. Provincie Vlaams- Brabant. De eerste tien serviceflats in het vijfhoekig gebouw en het . Daarnaast worden dienstencentra, woonzorgcentra en 3. Onze websites maken gebruik van . Ontvangt u graag het kredietrapport van dit bedrijf of andere Belgische ondernemingen . LIJSTTREKKER PVDA BRASSCHAAT. De bouw van serviceflats is een lucratieve. Bezoek aan fototentoonstelling te Brasschaat.


Geen extra omschrijving beschikbaar. Dit is de website van RVT Christine en residentie Lukas. Zo bouwen we vandaag niet enkel rusthuizen, maar ook serviceflats en residentiële projecten. Gezien de maatschappelijke evoluties staat de . Gerenoveerd en instapklaar appartement met een bew. Home Antwerpen Brasschaat.


Het prestigieuze bouwcomplex omsluit maar liefst 1luxueuze serviceflats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts