vrijdag 13 januari 2017

Surprendre vertaling

In deze app leer je Nederlandse werkwoorden vervoegen in de verleden tijd en het voltooid deelwoord. Kijk voor meer educatieve apps op deze site. Door het maken van de opdrachten in deze applicaties zijn de . Dit vlek, dezes vleks, dit vlek, dit vlek. De afgeleide werkwoorden van de Ilde vorm 1De afgeleide werkwoorden van de lilde vorm 1De.


Conversatieoefeningen 2Les Vervoeging XVI. Bevattende oefeningen over de voornaamwoorden en werkwoorden. Over de verschillende soorten van werkwoorden en derzelver vervoeging. Dit is mijn favoriete site om Franse werkwoorden te oefenen ! De site is uitgebreid en overzichtelijk. Kies links de werkwoorden die je wil . Eenige worden met être en andere met avoir in de zamengestelde tijden, gelijk de regelmatige werkwoorden vervoegd.


Je moet er wel even voor zorgen dat je de . Spellingstest werkwoorden. In welke zin is het dikgedrukte werkwoord correct gespeld? Niets weerhoud je ervan om deze oefening nog eens te doen. Oefening : schrijf de correcte vorm van de werkwoorden tussen haakjes: Gisteren . Lastig die werkwoorden en heel vervelend dat je niet precies weet hoe je het moet aanpakken.


Kies eerst een oefening , maak dan de opdrachten. Online hulp om spelenderwijs uw kennis van Franse werkwoorden te verbeteren, handig voor studie of vakantie. Veel leerlingen hebben moeite met het vervoegen van werkwoorden. Door veel te oefenen en door niet te gokken, maar je te houden aan de . Werkwoorden : alle vormen door elkaar. Deze oefening printen als oefenblaadje.


Vul alles in en klik dan op Controleer. Oefen je vaardigheden met Spaanse werkwoorden op verschillende manieren. Je kunt complete werkwoordstijden, maar ook willekeurige vormen oefenen. Er zijn geen regels voor het vervoegen van de sterke werkwoorden. Lees voordat je met de oefeningen.


De uitspraak van de werkwoorden Invuloefeningen en sleepoefeningen. Oefening (Zonder uitleg), TEN en DEN werkwoorden herkennen. Ik moet van mijn leraar op school oefenen.


De Italiaanse werkwoorden worden naar hun uitgang ingedeelde in drie groepen , de tegenwoordige tij il presente, de vervoeging -coniugazioni. Net als in het Nederlands moeten ook in Italië de werkwoorden worden vervoegd. Sterker nog, dit is ontzettend belangrijk in het Italiaans!


Regelmatige werkwoorden op -er vervoegen. Engels ontleende werkwoorden. Getallen en kleuren oefenen. Type de juiste werkwoordsvormen in het Spaans en klik op controleren. Oefenen in de ruimte: op elke planeet iets leuks!


De pagina is een verzameling van oefeningen om werkwoorden te vervoegen. Herhalings- en contrôle oefeningen van werkwoorden (niveau et 6ème année ). Vervoeg de werkwoorden (op -RE ) die tussen haakjes staan in de présent .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts