donderdag 5 november 2015

Hulsterhof sint niklaas

Nabij de Donkere Poort lag een visvijver die ook in verbinding stond met de Lieve. Gelegen in het nieuwbouwproject residentië South Square, op een zeer centrale ligging aan het Zuidpark te Gent. Het appartement wordt volledig afgewerkt bij . Architecte Fransesca de Fonseca kon in deze residentie mooie. Gent , koos voor een gelijke architectuur als residentie Brugse Poort zodat beide. Een boeiend programma voor jong en oud.


Hulsterhof sint niklaas

Desiderius Moeykens, maend. Onze- Lieve Vrouwplein 31. Asper, zal Maendag july 1s3 ten twee uren naer middag, over zyne prin . TE HUUR Appartement in residentie met lift Stationsstraat 123A bus 1Waarschoot.


TE KOOP woning met slaapkamers Bergkouter 1 Lievegem (Waarschoot). LIEVELINK GEMEENTELIJK MAGAZINE VAN LIEVEGEM. Het nieuwe bos wordt aangelegd langs het kanaal Gent -Oostende, op de gronden. UUR WAARSCHOOT Locatie Residentie Twee Molens, Stationstraat 19 . Stad Gent - Dienst Toerisme.


Prinsenhof Lievekaai. De residentie raakte in de 17de eeuw in verval en werd uiteindelijk verkocht. Bij de appartementen krijgt u de keuze tussen en slaapkamers; de bewoonbare oppervlakte varieert van tot 1m2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts