donderdag 12 november 2015

De lijn app tickets overzetten

Je beschikbare tickets kunnen daarom niet overgezet worden naar je nieuwe nummer. Installeer de app in dat geval op je nieuwe toestel en geef je oude . Reis je maar af en toe met bus of tram, dan is een digitaal ticket de voordeligste. M- tickets gekocht via onze app kan je op een later tijdstip activeren, m- tickets.


Een mobiel ticket of m- ticket kost euro. Ritten papieren kaart overzetten ? Het blijft wel nog steeds mogelijk om twee papieren tickets voor rit te kopen. De Lijn , TEC en NMBS abonnement? De app van de MIVB, maar beter!


Mobile Ticket kopen en betalen. Vanaf oktober gaat de kaartverkoop van de mobiele app PweeP over naar de. We hebben alle tickets die u nog beschikbaar had in PweeP overgezet naar . Het officiële verkoopkanaal van de KNVB. Koop hier je tickets voor Oranje ( mannen, vrouwen, Jong Oranje, zaal) en de KNVB beker. Boek een open jaw ticket.


Combineer bijvoorbeeld een bezoek aan Madrid met een reis naar Barcelona. Of neem contact met ons op. En als je de PayPal- app installeert op een van je devices kun je ook onderweg je rekening beheren. Download de mobiele app.


Eigen tuchtcommissie zorgt voor snelle en adequate afhandeling incidenten . Actualiteiten, entertainment, good vibes, lifestyle, werk . Hulp nodig bij het gebruik van deze website? Op de pagina Veelgestelde Vragen kunt u nakijken hoe u de kerk en de uitzending kunt . NIEUW-NAMEN - De politie heeft zaterdagochtend vier personen aangehouden die mogelijk een balletjespistool hadden laten zien. Onafhankelijke journalistiek over mondiale verbondenheid en duurzaamheid.


OneWorld verschijnt acht keer per jaar als magazine. Lokaal nieuws uit de omgeving Ede lees je altijd het eerst op EdeStad. Lees nu direct het lokale nieuws uit de buurt!


Klacht over product, dienst of bedrijf?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts