woensdag 2 september 2015

Voegwoorden duits oefenen

Deze pin is ontdekt door Claudia Gaspard. Voegwoorden maken ook het inhoudelijk . Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. In onderstaand filmpje wordt het gebruik van de voegwoorden nog eens uitgelegd:. Vul de missende woorden in. Er reagiert, - Hij reageert alsof.


Voegwoorden duits oefenen

Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Hieronder een aantal voeg- en bijwoorden. Voor kommaregels en benamingen van leestekens: zie onderaan. In deze les leer je meer over hoofdzinnen.


Selecteer de juiste afkorting: voorzetsel = vz, bijwoord = bijw of voegwoord = vw. Keuze type voegwoord : Wanneer is een voegwoord onderschikkend en wanneer. Zijn er meerdere vertalingen voor één woord? Combineeroefening Zwak ww o. Ze kunnen het vaak oefenen. Dit is bij talen van groot belang.


Structuurwoorden - connecteurs. Categorieën die beweringen voortzetten. Toevoeging, aaneenschakeling, opsomming . Gérondif oefeningen gratis online Franse werkwoorden. Oefening herschrijf de zin (gebruik een gérondif of voegwoorden ) Oefening welke zinnen . Het woordje “denn” is meestal een nevenschikkend voegwoord en koppelt dus twee.


Context - Woordenschat met oefeningen. In het Nederlands zijn bijvoorbeeld en en omdat voegwoorden. Wat is belangrijk om in ieder. Duits en vanuit het Nederlands.


Voegwoorden duits oefenen

Persoonlijk voornaamwoord. Niet alleen op school of voor je opleiding kun je oefenen , ook thuis is het een waar . Met voegwoorden verbind je twee zinnen en geef je het verband ertussen aan. Let op: in het Engels verandert de woordvolgorde na toevoeging van het . De woordvolgorde in het duits is in het nederlands ongeveer hetzelfde.


Alleen in de bijzinnen zet je het pv achteraan de zin. Du bist jetzt hier: duits. De werkwoordsvormen en de . Er zijn een paar uitzonderingen. Heb je gehoord dat PSV een nieuwe trainer heeft? Ga voor meer uitleg en oefeningen over voegwoorden naar Cambiumed.


Voegwoorden duits oefenen

Het huis dat door de jury gekozen is, wordt opgeknapt. Begrijpelijk voor iedereen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts