maandag 28 september 2015

Toegankelijk woordenboek

Voorbeeld: `de toegankelijkheid van openbare gebouwen verbeteren voor . Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Nederlands) op mijnwoordenboek. Betekenis van toegankelijk vertalen toegankelijk vertaling. Uitspraak van toegankelijk.


Ook thuis heb je als KATHO student gratis toegang tot Van Dale.

Jura met de Vogesische verëenigt, slechts aan ééne zijde toegankelijk is, en op deszelfs spits eene vlakte van 7. TOEGANKELIJK , zie toegang. Ham-dq, ú, dv, toegankelijk. Qua inhoud en toegankelijkheid verschillen de diverse woordenboeken echter wel in kwaliteit. Dit artikel geeft een beeld van de specifieke mogelijkheden van . WordReference English dictionary, questions, discussion and forums.


IIR maakt online koeltechnisch woordenboek gratis toegankelijk. Gent werkt aan een integraal toegankelijke stad. Modern lemma: toegankelijk.

Accesjivle, dont on peut approcher. Aan die zijde is de berg niet toegankelijk. Voor woordenboeken met informatie over hedendaags taalgebruik geldt dat de uitgebreide, betrouwbare, woordenboeken meestal niet gratis toegankelijk zijn. Over twee jaar is het allereerste Friese woordenboek , geschreven door Joast Halbertsma, eindelijk toegankelijk voor de Friezen zelf. Dit vmbo woordenboek is zeer toegankelijk voor onervaren woordenboekgebruikers.


Je wilt je eigen lesmateriaal toegankelijk maken voor de blinde of slechtziende leerling in de klas. Leer hoe je dat in Word het beste kunt doen. In de loop van die eeuw is het woordenboek uitgegroeid tot een betrouwbaar en toegankelijk woordenboek voor een breed publiek.


De dertigste druk van het . Reageren is niet meer mogelijk. Geheel en al toegankelijk , hooggelegen uiteinde. De informatie over de ca. Om het woordenboek beter toegankelijk en gemakkelijker raadpleegbaar te . Definitie van de competentie toegankelijkheid Op sociaal vlak gemakkelijk benaderbaar zijn.


Open staan voor wat anderen te zeggen hebben. Dit woordenboek beschrijft de namen van de vloeiende wateren in heel Vlaanderen. Toegang Vrij toegankelijk. Woordenboek van het Willebroekse dialect. Bijvoorbeeld om zoekrobots de toegang .

Vertaling van het woord toegankelijk van nederlands naar zweeds, met synoniemen, antoniemen, werkwoordsvervoegingen, uitspraak, anagrammen, . Het woordenboek is toegankelijk via onderzoekoverijssel. Hij heeft het hoog op met de kunsten en doet heel wat om muziek toegankelijk te maken. Bewerking door de Bon op mrt . Het Tatoeba Project - Een vrij toegankelijk , coöperatief, meertalig zinnenwoordenboek. Maar het is geen gewoon woordenboek.


De webeditie is alleen toegankelijk voor licentiehouders (zie beneden). Stel, je bent een artikel over astronomie aan het lezen, maar struikelt over bepaalde termen. Dit is een woordenboek met spellingsregels. Het boek is een toegankelijk taalinstrument met eenvoudige verklaringen van de.


Het IvdNT heeft in opdracht van de Taalunie dit woordenboek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts