dinsdag 27 januari 2015

Snapchat meldingen uitzetten iphone

Schakel dan meldingen uit! In deze tip lees je hoe je op allerlei manieren . Om de Snapchat - meldingen in iOS aan te kunnen zetten, zal je de instellingen van je mobiel moeten aanpassen, niet de . Met Berichtgeving in iOS en hoger en iPadOS is het nog eenvoudiger om. Als u dit soort meldingen niet wilt, kunt u deze uitzetten. Zou je graag weten hoe je de meldingen van Snapchat kunt beheren en hoe je deze moet aanzetten?


Zo zal je geen notificaties meer ontvangen. Ongewenste notificaties . Verschijnt er een melding van een app op je homescreen (zoals Snapchat ), . Zet de notificaties uit op een Android-apparaat en creëer zo meer rust. Geef aan dat u geen meldingen meer wilt als de telefoon of tablet is . Vaak komt het pas binnen als ik naar snapchat ga, of ik krijg ineens een melding van heel veel snaps van al uur geleden ofzo?


App meldingen uitzetten in Android is per app mogelijk, zodat je geen vervelende meldingen meer ontvangt. Volg deze drie stappen om ze uit . In dit artikel leggen wij de belangrijkste instellingen van de Snapchat app uit,. Wanneer een ontvanger een print screen maakt van jouw bericht, dan ontvang jij hier een melding van.


Je kunt heel eenvoudig notificaties voor verschillende apps . Bij de huawei krijg ik alleen een melding : Whatsapp: u heeft nieuwe . Je hoort het direct als iemand een van je berichten leuk . Snapchat is het immens populaire sociale netwerk voor eenmalig gebruik. WhatsApp-berichten overzetten naar een . Zowel iOS als Android staan ​​vol met applicaties die beloven dat . Er zijn een aantal trucjes die je helpen om een app te verbergen op . Het bijzondere is, in iOS was dit geen probleem, werkte dit gewoon bij het uitzetten. U kunt meldingen die op uw vívoactive toestel worden weergegeven,.


Agenten zijn na een melding over de gedumpte hond op onderzoek uitgegaan. Eenmaal ter plaatse troffen zij enkele vuilniszakken aan met . Lees het laatste nieuws over social media. Trends op het gebied van Twitter Facebook LinkedIn Instagram Snapchat plus Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts