woensdag 24 juni 2020

Klj fuif

Klj fuif

Een succesvolle fuif die het feestleven in Opitter terug op gang brengt. KLJ staat voor katholieke landelijke jeugd. BBQ, fuif , gezinsfietstocht,.


Klj fuif

Klj Hooglede is een Jeugdbeweging voor jongeren ouder dan jaar en telt een 70-tal actieve leden. De werking van de KLJ situeert zich duidelijk in de vrije . Waarom moet jij bij KLJ Torhout komen? Ben je ouder dan en heb je een stevige dosis energie en creativiteit? Bij KLJ Oud-Turnhout zijn we op zoek naar enthousiaste leiding om . Ook dit jaar zijn we terug van de partij met onze zomerfuif: Sound Of Summer!


Kom dansen op de zwoele zomerbeats met een lekker drankje! De Nacht van de Promille is onze 2de fuif. Deze fuif draait voor het 12de jaar mee, maar daarom niet minder goed.


We zijn volop bezig met uitbreiden van de fuif. Het leek meer een festival dan een fuif , deze uitspraak kregen we kort na onze fuif van de DJ. Eigenlijk zat hij er niet ver naast want behalve de optredens was . Een 22-jarige jongeman uit Staden is levensgevaarlijk gewond geraakt op de fuif van KLJ Ardooie zaterdagnacht. Twee twintigers schopten . Zondag november Fuif van Wantrouwen.


Vandaag geen activiteit omdat wij hard moeten werken. Dit terwijl een ander deel van de KLJ -leden de tafels en stoelen uit de tent haalt,. Op het eerste zicht een gewone fuif , maar in een tent zijn fuiven van KLJ nooit. ANTI - BOB FUIF wordt weer gelanceerd. We maken er opnieuw een spetterend feestje van in de schuur van de familie . Get your tickets for Openluchtfuif KLJ Kluizen online at EventSquare.


Met KLJ -leden kun je deelnemen aan ontspannende evenementen, georganiseerd. Vragen over wetgeving, lokalen, fuiven , administratie… voor Het Brein de etalage Leuke KLJ -hebbedingen de . De leiding kan zich makkelijk focussen op de KLJ -werking aangezien de organisatie van de fuif wordt geregeld door oud-leiding en een paar huidige leiders. KLJ Bazel bestaat tachtig jaar en dat wordt op zaterdag november uitgebreid gevierd met een fuif in een hangar in de Heirstraat in Bazel. Het hing aan een zijden draadje, maar er is dit jaar toch opnieuw een KLJ - fuif op oudejaarsavond.


Grootser, exclusiever, en vooral veiliger dan . Spring naar Grote KLJ - fuiven ip zaterdagavend - Hele klintjes lik de Jungle- fuif van KLJ Oudenburg trekken round de 3persoon , en hele grote . Wij organiseren onze jaarlijke halveliterfuif, kom zeker een keer kijken in de Renova. En moest je nog een opmerking hebben over de site aarzel dan niet en mail naar de webmaster. KLJ Etikhove, gekend door de t-shirts met het gele kuikentje, is op dit moment rond de 1jongeren sterk, waaronder enthousiaste leiders.


Op zaterdag september opent KLJ Hoek met veel trots het nieuwe lokaal in de. Op deze feestelijke dag wordt, na de BBQ met kinderanimatie, een fuif. Daarnaast gaan we telkens tijdens de maand juli op KLJ -weekend. Ook organiseren we jaarlijks twee fuiven : de Eindejaarsfuif (eind december) en de . Naast heel veel plezier maken en babbelen staat er vrijdag meestal een heuse KLJ -activiteit op het menu.


Bovendien is er elk jaar een fantastisch kamp en ook. Welkom op de website van KLJ Lovendegem! Klik je met ons verder mee naar een spetterend KLJ -jaar? Weekendboekje KLJ Weekend. Je steunt de KLJ dus zonder maar iets extra uit te geven.


Enkele data blijven ieder jaar hetzelfde, namelijk het kamp, de barbecue en onze fuif. Hier vind je onze kalender. Elk jaar opnieuw lokken . Dit jaar zal de eerste editie van ons jaarlijkse feestweekend plaatsvinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts