vrijdag 14 februari 2020

Peterselie invriezen

Als je peterselie invriest als het nog vers is, weet je zeker dat je het hele jaar door van de gezonde, groene smaak kunt genieten. Het belangrijkste bij het invriezen van . Nieuwsgierig hoe je krulpeterselie, bladpeterselie of wortelpeterselie moet invriezen? Peterselie invriezen Kun je peterselie invriezen ? Als u de peterselie invriest terwijl het nog vers is, weet u zeker dat u het hele jaar van de smaak kunt genieten.

Ten eerste kunt u de peterselie invriezen in een . Doe de gehakte peterselie in kleine plastiek diepvriesdoosjes. Zo is het kruid een paar dagen houdbaar. Je kunt peterselie ook invriezen.


De allersimpelste manier hiervoor: Verdeel de fijngehakte peterselie over een ijsblokjesvorm of -zakje. Zorg dat de vormpjes ongeveer half vol . Twijgen gewassen in verschillende .

In de peterselie zitten veel vitamines en sporenelementen, die het menselijk lichaam vooral. Dit artikel gaat in op hoe je peterselie in de winter kunt invriezen. Ontdek hoe je verse kruiden moet bewaren ! Daarnaast kom je te weten of je peterselie , vers het beste in de koelkast, vriezer of voorraadkast kunt bewaren. Ook krijg je bewaartips voor peterselie , vers en . Fijnsnijden en invriezen. En snipperen met de staafmixer!


Ze laten zich gedroog ingevroren of ingekuild een winter lang bewaren. Zet takjes vers geplukte peterselie niet in een glas water, zo gaan er veel vitamines . Verse kruiden, zoals basilicum, munt, peterselie of koriander zijn een heerlijke toevoeging aan een. Het is ook mogelijk de stengels in een glas water op de vensterbank te bewaren.


Gedroog hoewel het dan smaak verliest. Houd jij na het koken vaak de helft van een bosje verse kruidentakjes over? Bewaren verse peterselie en selderij.


Zo kun je de natuurlijke smaakmakers langer bewaren.

In de koelkast kun je peterselie het beste in een stukje folie . Meer originele recepten en bereidingswijze voor diepvriezen, confituur en bewaren vind je op gette. Platte peterselie heeft gladde bladeren en smaakt verfijnder dan krulpeterselie. Verse peterselie in een geperforeerde zak in de koelkast bewaren.


De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken. U kan peterselie in een geperforeerde zak in de koelkast bewaren. Kruiden: basilicum, bieslook, bonenkrui citroenmelisse, dille, dragon, kervel en peterselie. Op welke manier kun je het best je kruiden invriezen ? Droog, nat, in een bakje of los in de vriezer?


Wij leggen het je allemaal uit in onze blog. Wil je je kruiden langer bewaren ? Zet een bossig kruid zoals peterselie , koriander, kervel of munt of in een glas met een beetje water en . Bij het invriezen van peterselie zal de kwaliteit achteruit gaan, omdat het een redelijk kwetsbaar kruid is. Doorloop onderstaande stappen om peterselie in te . Je wast de kruiden en dept ze daarna droog. Met een scherp mes of een kruidenmolentje, hak je ze daarna fijn. Om ze te portioneren, kan je twee . Een aantal verse kruiden kunt u ook invriezen.


Voeg dan ook de fijngesneden peterselie , de kruiden en de sambal toe. Je kan tuinkruiden bewaren door te drogen, invriezen of direct. Een etiketje erop en invriezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts